Έντονες είναι οι αντιδράσεις των οδοντιάτρων

Υποχρεωτικά με αρνητικό rapid test θα προσέρχονται στα οδοντιατρεία οι εμβολιασμένοι, ενώ αρνητικό μοριακό θα πρέπει να κάνουν οι ανεμβολίαστοι.

Το νέο αυτό πρωτόκολλο έχει προκαλέσει την αντίδραση των οδοντίατρων και ο Βασίλης Σταθόπουλος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε: «Δεν υπάρχουν αντιδράσεις, υπάρχει διάχυτη αγανάκτηση. Γιατί δεν μπορείς σε ένα οδοντιατρείο το οποίο έχει γίνει “φρούριο” να το διαχειρίζεσαι όπως ένα άλλο μέρος στο οποίο συχνάζουν πολίτες χωρίς μάσκες. Οι οδηγίες προς τα μέλη μας είναι πάρα πολύ σαφείς. Δεν θα ταυτιστούν, για παράδειγμα, δύο ραντεβού».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ανησυχία στον κλάδο, δεδομένου ότι λόγω του έξτρα κόστους για τα τεστ από τους ασθενείς, ενδεχομένως να χαθεί πελατεία, ο ίδιος σημείωσε: Ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν έχει την οδοντιατρική κουλτούρα που έχουν σε άλλες χώρες. Ο μέσος πολίτης θα δυσκολευτεί να σπεύσει σε μια μεγάλη θεραπεία λ.χ. δύο ετών με αυτές τις συνθήκες».

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Εξώδικο Κασιδιάρη στον πρόεδρο της βουλής για την τροπολογία-«μπλόκο» από τις εκλογές

«Αντισυνταγματική η τροπολογία, δεν είμαι εγώ ο αρχηγός»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος θεσμός των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο  νέος θεσμός των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού…

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021: Παράταση δυνατότητας ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021: Παράταση δυνατότητας ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και την Δευτέρα 13…

Κτηματολόγιο: Με διαδικασίες εξπρές πλέον οι αιτήσεις διόρθωσης

Κτηματολόγιο: Με διαδικασίες εξπρές πλέον οι αιτήσεις διόρθωσης

ΥφΑΑΤ, Φωτεινή Αραμπατζή: Καλύπτονται οι ανάγκες σίτισης των παραγωγικών ζώων στις πυρόπληκτες περιοχές

  ΥφΑΑΤ, Φωτεινή Αραμπατζή: Καλύπτονται οι ανάγκες σίτισης των παραγωγικών ζώων στις…

Ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη: ‘Έτρεξα, είδα κάτι χέρια να κουνιούνται”

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συνέβη χτες, όταν 6χρονη που είχε πάει με…

Βίντεο: Άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων της Εφορίας Κοζάνης

Βίντεο: Άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων της Εφορίας Κοζάνης