Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP-AG, Trans Adriatic Pipeline ) επιβραβεύει με ανακοίνωση του την επιδότηση του 50% των διδάκτρων των φοιτητών του πρώτου και μοναδικού στην Ελλάδα Ελληνο-αζέρικου Διιδρυματικού-Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) M.Sc. MOGMAT «Διαχείριση  και μεταφορά φυσικούαερίου και πετρελαίου,Petroleum oil and  gas management and transportation», του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κοζάνης και το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης) και του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Αζερμπαϊτζάν (UNEC, πόλη Μπακού), το οποίο λειτουργεί από το 2015 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ ΔΜ στην Καστοριά.

Η διδασκαλία των μαθημάτων των μεταπτυχιακών σπουδών στο ΠΜΣ MOGMAT υλοποιείται με την συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών του ΤΕΙ ΔΜ και άλλων ΑΕΙ της χώρας μας (Πάντειο Πανεπιστήμιο κ.α.), από διακεκριμένουςεπισκέπτες καθηγητές του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Αζερμπαϊτζάν (UNEC) ειδικών στο χώρο του φυσικού αερίου και πετρελαίου και άλλων ξένων Πανεπιστήμιων, αλλά και με την συμμετοχή προσκεκλημένων στελεχών-επιστημόνων της αγοράς και παραγωγής πετρελαιοειδών και φυσικού αερίου της Ελλάδας και του Αζερμπαϊτζάν στο χώρο του φυσικού αερίου και πετρελαίου (διευθυντικά Στελέχη διυλιστηρίων BP και των ΕΛΠΕ κλπ).

Τα δύο ΑΕΙ (ΤΕΙ Δ.Μ. και UNEC) χορηγούν διπλώματα μεταπτυχιακών σπουδών με την συνυπογραφή των δύο πρυτάνεων ως το καλύτερο «διαβατήριο» για την επαγγελματική αποκατάσταση στον χώρο του φυσικού αερίου και πετρελαίου αφού αντιπροσωπεύουν μία υπάρχουσα και μία ανερχόμενη δύναμη στον διεθνή χώρο του φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Το M.Sc. MOGMAT προκήρυξε και δέχεται έως στις 9 Οκτωβρίου 2017 αιτήσεις των υποψηφίων φοιτητών για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Ιστοσελίδα https://mogmat.teiwm.gr

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του M.Sc.MOGMAT

Δρ & D.Sc. Econ. Ευάγγελος Σίσκος,

και τα μέλη της Ελληνο-Αζέρικης επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΑΣΕΠ: 419 νέες προσλήψεις σε 22 δήμους. Ανοίγουν θέσεις και στην Καστοριά

ΑΣΕΠ: 419 νέες προσλήψεις σε 22 δήμους. Ανοίγουν θέσεις και στην Καστοριά

Έγκριση Πιστώσεων στο Δήμο Καστοριάς από το Υπουργείο Εσωτερικών

Έγκριση Πιστώσεων στο Δήμο Καστοριάς από το Υπουργείο Εσωτερικών

1990. Ιδρύεται ο Κωπηλατικός Όμιλος Καστοριάς (ΚΟΚ) από παλαιμάχους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (ΝΟΚ)

Μοναδικό φωτογραφικό υλικό από τον Δημήτριο Τσουρτσούλα

Ενημερωτική εκδήλωση για τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους από τον συνδυασμό του Γιάννη Κορεντσίδη

Ενημερωτική εκδήλωση για τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους από τον συνδυασμό του Γιάννη…

Το «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες του καταυλισμού των «ΡΟΜΑ» στην Κολοκυνθού Καστοριάς

Το «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» στηρίζει…

Τα άγνωστα χρόνια της ζωής του Χριστού. Πού ήταν ο Χριστός από 13 έως 30 ετών; Υπήρξε στα αλήθεια Εσσαίος; Ποιά είναι η αλήθεια για τα θαύματά Του, τη διδασκαλία Του, αλλά και τη θεϊκή Του υπόσταση;

Τα άγνωστα χρόνια της ζωής του Χριστού. Πού ήταν ο Χριστός από…

Διεξαγωγή άσκησης ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της,…

Ἡ Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου στήν Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας

Μέ τήν δέουσα ἐκκλησιαστική τάξη τελέσθηκαν καί φέτος οἱ ἀκολουθίες τοῦ Νυμφίου…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΓΓΟΥ

Μαρία Αντωνίου: ”Ελένη, είμαστε όλοι περήφανοι για σένα και σου ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην πορεία σου”!