Με την συντήρηση του αεροδιάδρομου απογείωσης και προσγείωσης στο αεροδρόμιο Κοζάνης καθώς και με την επέκταση του κτιρίου του επιβατικού σταθμού μπορούν να δημιουργηθούν ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης της επιβατικής κίνησης στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης θα υπάρξουν αλλαγές στην συχνότητα των πτήσεων προς την περιοχή ανά εβδομάδα, όπου κατά τους θερινούς μήνες από Ιούνιο και μέχρι Σεπτέμβριο θα εκτελούνται έξι πτήσεις εβδομαδιαίως, τον Οκτώβριο, Απρίλιο και Μαΐου οι πτήσεις θα είναι τέσσερις ενώ τους χειμερινούς μήνες οι πτήσεις που εκτελούνται θα είναι τρεις.

Υπενθυμίζεται πως τα δυο αεροδρόμια της Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασαν για το 2015 εντυπωσιακή αύξηση του επιβατικού κοινού με την Κοζάνη να σημειώνει αύξηση 91,94% και η Καστοριά 76,53%., διπλασιάζοντας τους επιβάτες.

Πηγή: ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) εορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου.

Κατάθεση Αναφοράς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την ανανέωση των συμβάσεων 5.500 πτυχιούχων του ΟΑΕΔ

Κατάθεση Αναφοράς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την ανανέωση των συμβάσεων 5.500 πτυχιούχων του…

Έως 31 Ιουλίου η αποκλειστική προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Για την εγγραφή στο μητρώο αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων

Β’ κύκλος διαγωνισμού επιχειρηματικών ιδεών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Φοιτητές παρουσίασαν και διαγωνίστηκαν με επιχειρηματικά σχέδια

Ανακύκλωση χρησιμοποιημένου λαδιού από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Ανακοίνωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού: