Ζελατίνη: πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις και πλάτη

Όταν καταπονείστε, χτυπάτε πάνω σε πράγματα και έχετε κακές συνήθειες, αποδυναμώνετε τα οστά και τις αρθρώσεις. Για να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και να αποφύγετε τα άλγη και τους πόνους, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.
Ζελατίνη: πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις και πλάτη

Πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις! Όταν καταπονείστε, χτυπάτε πάνω σε πράγματα και έχετε κακές συνήθειες, αποδυναμώνετε τα οστά και τις αρθρώσεις. Για να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και να αποφύγετε τα άλγη και τους πόνους, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Οι πόνοι στην πλάτη και στις αρθρώσεις είναι κάτι συνηθισμένο στο σημερινό κόσμο και μάλιστα είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι πάνε στους γιατρούς.

Γενικά οι πόνοι αυτοί οφείλονται στην καθημερινή καταπόνηση από τη δουλειά, αν και μπορεί επίσης να οφείλονται σε τραυματισμούς και ασθένειες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ήπιοι και αντιμετωπίζονται εύκολα με ανάπαυση, λήψη αναλγητικών και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Όμως οι πόνοι μπορεί να είναι και επαναλαμβανόμενοι και να συνδέονται με χρόνιες νόσους όπως η αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι μπορεί να επιδεινωθούν με τον καιρό, σε σημείο που να περιορίζουν την κινητικότητα και την ικανότητά σας να εκτελείτε τις καθημερινές εργασίες σας.

Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να εξασφαλίζετε στα οστά και στις αρθρώσεις σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να διατηρούνται γερά.

Για το λόγο αυτό είναι καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν φυσικά συμπληρώματα, των οποίων οι ιδιότητες συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση των οστών και των αρθρώσεων χωρίς να εκθέτουν το σώμα σε ανεπιθύμητες επιδράσεις.

Και αυτό ισχύει για τη γρενετίνη, ή αλλιώς τη φυσική ζελατίνη. Το συστατικό αυτό είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς τις κύριες ωφέλειες της γρενετίνης για την αντιμετώπιση του άλγους και του πόνου καθώς και μια απλή συνταγή για να την αξιοποιήσετε στο σπίτι. Πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις!

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι η γρενετίνη και πώς καταπραΰνει τον πόνο σε αρθρώσεις

πόνο σε αρθρώσεις με ζελατίνη

Η γρενετίνη, συνήθως πιο γνωστή ως ζελατίνη, είναι ένα φυσικό προϊόν που προέρχεται από την επεξεργασία χοιρινού και αγελαδινού λίπους. Για την παρασκευή της χρησιμοποιούνται το δέρμα και τα οστά, που είναι τα σημεία που περιέχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης δίνοντας αυτό το εκπληκτικό προϊόν.

Αν και η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι και τόσο ευχάριστη για πολλούς ανθρώπους, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η ζελατίνη είναι πολύ χρήσιμη για τη δημιουργία μεγάλου αριθμού συνταγών. Επιπλέον είναι πηγή θρεπτικών συστατικών.

Οι ωφέλειες της ζελατίνης για την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις.

Οι κύριες ωφέλειες της ζελατίνης για την αντιμετώπιση του πόνου οφείλονται στο γεγονός ότι αποτελείται από πάνω από 90% πρωτεΐνες, 2% μεταλλικά άλατα και 8% νερό.

πηγη:https://meygeia.gr/

You May Also Like

Θεραπεία απελευθέρωσης θέσης “PRT” (Position Release Therapy)  μέρος μιας μη φαρμακευτικής θεραπείας  

  Γράφει ο Νικόλαος  Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education

ΜΥΘΟΣ: Τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά μπορούν να σκοτώσουν τον ιό εάν τα πιούμε, τα εισπνεύσουμε ή τα ενέσουμε στο σώμα μας

ΜΥΘΟΣ: Τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά μπορούν να σκοτώσουν τον ιό εάν…

Τι είναι θεραπεία μέσω άσκησης;/Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education*

  Τι είναι θεραπεία μέσω άσκησης;/Γράφει ο Νικόλαος  Παγούνης, M.Sc Sport Science…

7 εντυπωσιακά οφέλη της λεβάντας

Table of Contents Hide 7 εντυπωσιακά οφέλη της λεβάντας 7 εντυπωσιακά οφέλη…

Όλα τα πιθανά συμπτώματα σε μια κρίση πανικού. Πόσο διαρκούν;

Όλα τα πιθανά συμπτώματα σε μια κρίση πανικού. Πόσο διαρκούν;

Η μειωμένη όρεξη ΔΕΝ είναι «καλό» επειδή χάνουμε κιλά: Ποιες οι πιθανές σοβαρές αιτίες

Η μειωμένη όρεξη ΔΕΝ είναι «καλό» επειδή χάνουμε κιλά: Ποιες οι πιθανές…

Λωτός: Ο σωστός τρόπος κατανάλωσης, οι ευεργετικές ιδιότητες και ο κρυφός κίνδυνος

Table of Contents Hide Λωτός: Οι ευεργετικές ιδιότητες του φρούτουΛωτός: Ήρθε στη…

Πιο ωφέλιμη για την καρδιά, η προπόνηση δύναμης από την προπόνηση αντοχής

Επαρκώς τεκμηριωμένη είναι η θεωρία ότι η αθλητική δραστηριότητα προσφέρει πολλαπλά οφέλη…

Μηλόξυδο: Φυσικό ”φάρμακο” με πολλές χρήσεις

Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό μέσο για πολλές παθήσεις, από τη γρίπη μέχρι…

Πιτυρίδα: Πώς υποχωρεί με φυσικά υλικά που έχετε στο σπίτι

Πιτυρίδα: Πώς υποχωρεί με φυσικά υλικά που έχετε στο σπίτι