ΗΠΑ: Από τη Χίο ο νέος υφυπουργός Άμυνας Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς

Από το χωριό Βολισσός της βόρειας Χίου ο νέος υφυπουργός Άμυνας

«Βολισσιανό», από το χωριό Βολισσός της βόρειας Χίου, χαρακτηρίζει τον νέο υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Μιχάλη Κράτσιο-Κοτσακά, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού Χίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Σωτήρη Παραδείση, «γνωστός στους περισσότερους από τις συχνές επισκέψεις του στο χωριό του, τόσο ο νέος υφυπουργός όσο και οι γονείς του, ο κ. Γιάννης Κράτσιος και η κ. Μαίρη Κοτσακά, αποτελούν πρόσωπα αγαπητά στη μικρή κοινωνία της Βολισσού. Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, ο Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς δεν μπόρεσε να έρθει στη Βολισσό, όμως πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει για σύντομες διακοπές, αν και ήταν ήδη διευθυντής του Γραφείου Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου».

Σε συγχαρητήρια επιστολή του, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού αναφέρει:

«Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη

Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.

Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σάς απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας, προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή».

ΠΗΓΗ:protothema.gr
You May Also Like

Τους κορόιδευαν όλοι: Το χωριό της Ελλάδας που λεγόταν «Βλάκα» και η απόγνωση των κατοίκων

Οι αιτίες για τις μετονομασίες, ειδικά κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα, ποικίλουν.

Ο Αχέροντας “έπνιξε” το Καναλλάκι και τα γύρω χωριά – Πλημμύρισε και την Αμμουδιά

Εικόνες βιβλικής καταστροφής κατέγραψε το drone του mypreveza.gr στο Καναλλάκι και την…

Δημοτικό σχολείο παράγει το δικό του ελαιόλαδο

”Όλα είναι θέμα σχολαστικής φροντίδας και επιμονής”

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: «Η εκκλησία δεν έχει ομοφυλόφιλους στις τάξεις της»

Κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών στάθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος

Επεισόδια στο Βερολίνο – Με ρόπαλα και γκλομπ οι συγκρούσεις Ελλήνων οπαδών, τρεις σοβαρά τραυματίες

Για 89 συλλήψεις κάνει λόγο η αστυνομία του Βερολίνου

Μαρία Μπονίκου: Ο άνθρωπος που τη βρήκε δολοφονημένη περιγράφει όσα είδε – «Την αντίκρισα πεσμένη, με σακούλα, μισόγυμνη»

Table of Contents Hide Πώς έφτασε να αντικρίσει το αποτρόπαιο θέαμα«Ακούγαμε καυγάδες»Απολογείται…

Ιερά Σύνοδος: Τάσσεται κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

«Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας ούτε αξεσουάρ»

Εντυπωσιακό βίντεο: Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που καταγράφηκε ποτέ στην Ελλάδα (Video)

Η ομάδα Up Stories είχε την τύχη να απαθανατίσει από ψηλά το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα με χρήση Drone.

Συγκίνηση στο Πεντάγωνο: Τελετή προς τιμήν των νεκρών στρατιωτικών στη Λιβύη

Ακίνητοι στα μπαλκόνια του ΥΠΕΘΑ στρατιωτικοί σε ένδειξη φόρου τιμής για τους πεσόντες στη Λιβύη