Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη μετέπειτα πορεία τους.

Με την επιτυχία τους αυτή έβαλαν τέλος στην αγωνία τους, ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τόσο στους ίδιους, όσο στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους, που τους έκαναν υπερήφανους.

Στον δύσκολο δρόμο της ζωής όμως υπάρχουν «σταθμοί», όπου άλλοι ανεβαίνουν και άλλοι κατεβαίνουν, συνεχίζοντας διαφορετικά μονοπάτια, που το καθένα επιφυλάσσει διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες.

Γι’ αυτό ακριβώς θέλω να συγχαρώ και αυτούς που δε τα κατάφεραν σε αυτόν τον «σταθμό» και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια με την ίδια θέληση, γιατί στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αδιέξοδα. Δίνουμε διαρκώς μάχες και οι εξετάσεις αυτές είναι μία μόνο από τις μάχες αυτές. Οι προκλήσεις επομένως είναι πολλές και οι ευκαιρίες ακόμη περισσότερες για όλους ανεξαιρέτως.

Σε ότι με αφορά, προς την κατεύθυνση αυτή, τόσο από τη θέση μου ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τη θέση μου ως Βουλευτής του Κοινοβουλίου θα με βρείτε πάντοτε αρωγό και συμπαραστάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022

3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1…

Α.Σ. Καστοριάς: Ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Ερμίρ Χότζα

Α.Σ. Καστοριάς: Ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Ερμίρ Χότζα

Μ. Αντωνίου: Συγχαρητήριο μήνυμα σε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

«Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δείχνετε ότι οι αληθινοί μαχητές κερδίζουν στο τέλος!»

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Έρχεται «λουκέτο» για μια στις δυο επιχειρήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Έρχεται «λουκέτο» για μια στις δυο επιχειρήσεις

Δ. Άργους Ορεστικού: Τοποθετήθηκε ξύλινη περίφραξη στις πηγές του Ίσβρου (Μηλίτσα)

Δ. Άργους Ορεστικού: Τοποθετήθηκε ξύλινη περίφραξη στις πηγές του Ίσβρου (Μηλίτσα)

Ευχαριστήριο του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» για τη μεγάλη διανομή τροφίμων

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το…

Συνάντηση Σ. Αδαμόπουλου με τον Υποπρόξενο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Gao Wenqi

Συνάντηση Σ. Αδαμόπουλου με  τον  Υποπρόξενο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της…