Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί: «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα»

Ο Eθελοντικός Oργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», ανακοινώνει την διεξαγωγή της τακτικής Πασχαλιάτικης Δράσης του, «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», που θα γίνει στο κατάστημα της κας. ΦΩΤΙΑΔΟΥ Μαρίας, κατόπιν ευγενικής της παραχώρησης, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Καστοριάς, την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 έως και την Μ. Πέμπτη 4 Απριλίου 2018.

Η φετινή μας δράση  «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», συμπίπτει ακριβώς με την συμπλήρωση 4 χρόνων δράσης του οργανισμού μας, στον τομέα της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο και ανάγκη. Μέσα στο διάστημα αυτό φιλοξενήθηκαν δεκάδες παιδιά στη Δομή Ανοικτής Προστασίας (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» ) στην Καστοριά, Λ. Γουναράδων – Χλόη. Επίσης σε πολλά παιδιά παρασχέθηκε  μαθησιακή υποστήριξη από το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς – Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας με προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα δέχθηκαν υπηρεσίες κοινωνικού λειτουργού και ψυχολόγου και επισιτιστική και υλική συνδρομή μέσα από την Τράπεζα Υποστήριξης του οργανισμού μας και την συμμετοχή μας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, με επικεφαλή εταίρο την ΠΕ Καστοριάς.

Με την απαράμιλλη σε συνέπεια και σταθερότητα καθημερινή προσφορά των μελών, εθελοντών του, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», προσκαλεί στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, τους φίλους του από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, να στηρίξουν την δράση «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», προσφέροντας στα παιδιά μας λαμπάδες, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, παιχνίδια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, προσδοκώντας όπως κάθε φορά στην «από καρδιάς» ανταπόκριση τους.

Το κατάστημα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου θα λειτουργήσει τις ώρες του εορταστικού ωραρίου. Οι εθελοντές/ντριες του οργανισμού μας , με φαντασία, μεράκι και πολλά χαμόγελα, έχουν ετοιμάσει πολλές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης  για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειες τους που θα επισκεφθούν τον χώρο μας

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ: 2467400039 – 6936 93 022. Λεωφόρος Γουναράδων, ώρες 10:00-14:00.

www.keletropaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

[email protected]

 

 

You May Also Like

Πρόσκληση σε Βραδιά Κινηματογράφου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης & της ΕΛΜΕ Καστοριάς

”Πως οι Νορβηγοί Εκπαιδευτικοί νίκησαν την Εκπαιδευση των Ναζί”

 «Αναπλάσεις και διαμορφώσεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Άργους Ορεστικού»

«Προμήθεια Ειδικού Εξοπλισμού (Braille) Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους »

Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η ρήτρα δίκαιης μετάβασης, συζητήθηκαν από τον Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Επικρατείας, μέσω τηλεδιάσκεψης

  Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η ρήτρα δίκαιης μετάβασης, συζητήθηκαν από…

Κοινωνική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού»

Κοινωνική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά…

Προσφυγή του Δημήτρη Κωτούλα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, για την εισήγηση «η οποία υποθηκεύει για 12 χρόνια το μέλλον του Δήμου Καστοριάς»

Προσφυγή του Δημήτρη Κωτούλα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, για την εισήγηση…

Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Πανεπιστημίου Χημικής Τεχνολογίας του Πεκίνο

Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Πανεπιστημίου Χημικής Τεχνολογίας…

7 τα κρούσματα Covid-19 στην Καστοριά. Επίσημη ενημέρωση από την ΠΔΜ

7 τα κρούσματα Covid-19 στην Καστοριά. Επίσημη ενημέρωση από την ΠΔΜ

Φ.Γ. Λόρκα. Τον εκτέλεσαν χωρίς δίκη, γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, κορυφαίος ποιητής και καταδίκασε το φασισμό. Το μεγαλύτερο θύμα της Ισπανίας στον εμφύλιο

  Φ.Γ. Λόρκα. Τον εκτέλεσαν χωρίς δίκη, γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, κορυφαίος ποιητής…