Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», το Σάββατο 14-05-2016, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή, στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας», για τα παιδιά που υποστηρίζει, μέσω της δομής που λειτουργεί πιλοτικά προς το παρόν, «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί στην Καστοριά», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών-Εργαστήρι Πολιτισμού», στην οδό Χλόης- Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς. Συνοδοί στην εκδρομή ήταν η διοίκηση και 8μελής εθελοντική ομάδα του οργανισμού.

Σκοπός της εκδρομής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, και να παίξουν δημιουργικά στην φύση, ενόψει της αρχής της καλοκαιρινής περιόδου. Οι εθελοντές και τα παιδιά πέρασαν μία όμορφη, διασκεδαστική και εποικοδομητική ημέρα γεμάτη γέλια, παιχνίδι και χαρά.

Ο οργανισμός ως φορέας προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, εγγυάται πως θα συνεχίσει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην διασκέδαση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που υποστηρίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Έναρξη λειτουργίας του Υποκαταστήματος του “Ελληνικού Κτηματολογίου” στην Καστοριά.

Καθοριστικές ενέργειες της Μαρίας Αντωνίου.

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 29-64 από το ΚΕΚ του δήμου Καστοριάς

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων, που αφορά τις ηλικίες από 29 έως 64…

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης: Εργαστηριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσικού Θεάτρου για παιδιά

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης οργανώνει ετήσιο εργαστηριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης μουσικού θεάτρου για παιδιά…

Μαρία Αντωνίου: «Ξεκινούν οι αποζημιώσεις των μηλοπαραγωγών της Καστοριάς. Το είπαμε, το κάναμε πράξη!»

Μαρία Αντωνίου: «Ξεκινούν οι αποζημιώσεις των μηλοπαραγωγών της Καστοριάς. Το είπαμε, το κάναμε πράξη!»

Οι πρώτοι σαράντα υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ» του Άκη Τσούκα

Γνωρίστε τους 40 πρώτους υποψηφίους της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ”

Ο “δολοφόνος” χτύπησε για τρίτη φορά στο Άργος Ορεστικό

Ο “δολοφόνος” χτύπησε για τρίτη φορά στο Άργος Ορεστικό