Και το ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση να ανοίξει την εστίαση

Πρόταση «στην Κυβέρνηση αντί να στήνει την “ΟΔΟΣ” σαν σκιάχτρα στις πλατείες, να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους» απηύθυνε το ΜέΡΑ25.

Να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους ώστε να μοιραστεί ο κόσμος και να υπάρξει καλύτερη τήρηση των αποστάσεων μέσω των τραπεζοκαθισμάτων, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Η κυβέρνηση «ας κάνει επιτέλους όλα όσα δεν έχει κάνει 1 χρόνο, να επιτάξει δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα υγείας, να ενισχύσει πραγματικά το εθνικό σύστημα υγείας και να δημιουργήσει το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ – εμβολιασμό – πρωτοβάθμια φροντίδα», προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Διαβάζουμε ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο για τις ανέκαθεν “αγαπημένες” της πλατείες, μαζί με ένα νέο γύρο αποπροσανατολιστικής στοχοποίησης της νεολαίας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης της.

Προτείνουμε στην Κυβέρνηση αντί να στήνει την “ΟΔΟΣ” σαν σκιάχτρα στις πλατείες, να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους ώστε να μοιραστεί ο κόσμος και να υπάρξει καλύτερη τήρηση των αποστάσεων μέσω των τραπεζοκαθισμάτων.

Παράλληλα ας κάνει επιτέλους όλα όσα δεν έχει κάνει 1 χρόνο, να επιτάξει δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα υγείας, να ενισχύσει πραγματικά το εθνικό σύστημα υγείας και να δημιουργήσει το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ-εμβολιασμό-πρωτοβάθμια φροντίδα.

Η πανδημία κ. Μητσοτάκη δεν καταπολεμάται με επικοινωνία της κακιάς κιόλας ώρας από τα μέσα της “Λίστας Πέτσα”, σας έχουν καταλάβει πια».

  • Υπενθυμίζεται πως παρέμβαση στην ίδια κατεύθυνση πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά «μέτρα για τις πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης» και «ένα ελεγχόμενο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα».
ieidiseis.gr
You May Also Like

ΟΑΕΔ:  Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Χορήγηση Επιταγών Θεάματος»

ΟΑΕΔ:  Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Χορήγηση Επιταγών…

Λογαριασμοί ρεύματος: Οι τιμές του Φεβρουαρίου και ο φθηνότερος πάροχος

Οι τιμές στους λογαριασμούς ρεύματος του Φεβρουαρίου ξεκινούν από 11 λεπτά ανά κιλοβατώρα

Σήμερα καταβάλλεται το «μπόνους» 300 ευρώ σε 8.122 μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που κατάρτισαν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης

Το «μπόνους» θεσμοθετήθηκε με τον νόμο «Δουλειές Ξανά»

Βαξεβάνης: Καταγγέλλει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την προστασία του

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σε άρθρο-καταγγελία που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ισχυρίζεται ότι…

Πότε ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – Εξετάζεται το self test

Πότε ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – Εξετάζεται το self test

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που η μηχανή παρασύρει τον παππού και το βρέφος στον Βόλο

Nέο συγκλονιστικό βίντεο έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Γεμάτη νάρκες η Μαύρη Θάλασσα – Περίπου έξι μήνες θα χρειαζόταν η Ουκρανία για να τις καθαρίσει

Περίπου 20 εκατ. τόνι σιτηρών είναι παγιδευμένοι στην Ουκρανία

Τι ακριβώς είναι οι δορυφόροι Starlink της SpaceX του Elon Musk που ήταν ορατοί στον ουρανό της Καστοριάς και όχι μόνο το βράδυ της Πέμπτης 6/5

Τι ακριβώς είναι οι δορυφόροι Starlink της SpaceX του Elon Musk που…