Με την λήξη του προγράμματος για την χρονιά που μας πέρασε, και με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά να έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες μόλις ημέρες το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Καστοριάς , σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς , διοργάνωσαν μία μοναδική καλοκαιρινή εκδήλωση στον χώρο του Προφήτη Ηλία την Τετάρτη ( 13/7 ) το απόγευμα για όλα τα παιδιά γεμίζοντας το βουνό της πόλης με παιδικά χαμόγελα και ζωντάνια.


Στο Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικών παιχνιδιών καθώς επίσης εικαστικών κατασκευών, ζωγραφικής, κίνησης και χορού και ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Κύριο μέλημα των παιδαγωγών του Κ.Δ.Α.Π. Καστοριάς αποτελεί η ασφαλής απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους ,αναδεικνύοντας την δημιουργικότητά τους, βελτιώνοντας τις εκφραστικές τους δυνατότητες και προπαντός ψυχαγωγόντας τα. Τέλος στόχος του Κ.Δ.Α.Π. είναι όλα τα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και προσωπικότητα του κάθε παιδιού.


Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον Προφήτη Ηλία Καστοριάς ήταν η ετήσια γιορτή κλεισίματος της περιόδου που μας πέρασε του Κ.Δ.Α.Π. Καστοριάς και περιλάμβανε παρουσίαση χορογραφιών, αλλά και παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπου όλα τα παιδιά με την καθοδήγηση των επιμορφωτών του Κέντρου έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.


Σε όλους τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν , υπήρξαν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τέλος επιτηδεύματος στον πρώην Δήμο Ακριτών του νομού Καστοριάς

Έγγραφη απάντηση στη Βουλή έδωσε ο Αναπληρωτής υπ. Οικονομικών κος Τρ. Αλεξιάδης…

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς στην Περιφερειακή Συνάντηση στην Κοζάνη στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς στην Περιφερειακή Συνάντηση στην Κοζάνη στο πλαίσιο…

Η μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Σεπτεμβρίου 2019. Συνελήφθησαν συνολικά  287

Η μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Σεπτεμβρίου 2019.…

Στην Επίδαυρο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς “Αθανάσιος Χριστόπουλος”

”Την τελευταία ημέρα της εκδρομής μας,ο αρχαιολογικός χώρος της Επιδαύρου μάγεψε την ψυχή μας με το κάλος και την επιβλητικότητα του..”

Επηρεάζει την όσφρηση και την γεύση ο κορονοϊός;

Επηρεάζει την όσφρηση και την γεύση ο κορονοϊός;

Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης…

Σύλληψη 36χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή

Σύλληψη  36χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη  για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή