ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

«Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου» με Κωδικό ΟΠΣ 5002423

Το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου» με κωδικό ΟΠΣ 5002423.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και η υλοποίηση δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης για 1.200 ωφελούμενους άνω των 18 ετών, εργαζόμενους αποκλειστικά σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης  που απασχολούνται (αποκλείονται οι άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και δημόσιοι υπάλληλοι). Η υλοποίηση της Πράξης θα καλύψει το  σύνολο των Περιφερειών της χώρας. Η κατάρτιση και η πιστοποίηση θα γίνει στην ειδικότητα «Στέλεχος Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάδειξης Τουριστικής Εμπειρίας (Guest Experience Expert (GEE) in Tourism)».

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Πράξη πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει  μια και μοναδική αίτηση συμμετοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του Φορέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://training24.insete.gr/, τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής». Κάθε αίτηση χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό Κωδικό Αίτησης Συμμετοχής  (ΚΑΥΑΣ).

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε εδώ.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του και να αναρτήσει τα δικαιολογητικά του από τη Δευτέρα 10/8/2020, ώρα 9:00 έως την Τετάρτη 30/9/2020 και ώρα 24:00.

Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων για τη συμπλήρωση όλων των υποχρεωτικών (απαιτούμενων) πεδίων της Αίτησης συμμετοχής.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπερβούν τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα προκύπτει από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο κατά την υποβολή της αίτησης. Για διευκρινίσεις και τεχνικά ζητήματα μπορείτε να αποστείλετε email στο [email protected] με υποχρεωτική αναφορά στο ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

You May Also Like

Ἐπίσκεψη τοῦ Γεν. Πρόξενου τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας στὸν Μητροπολίτη Καστορίας

Ὁ Σεβασμιώτατος καλοσώρισε τὸν Πρόξενο στὴν Ἱερὰ Μητρόπολη Καστορίας καὶ τὸν ξενάγησε στὸν χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ἐπισκοπείου

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Καστοριά η πρωτοποριακή εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκες στην Λογιστική”

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκες στην Λογιστική”

Νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Κασαπίδης

Τα αποτελέσματα του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών 2023 ανά Περιφερειακή Ενότητα

Πέθανε ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Πέθανε ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ…

Παρουσία και σημαντικές επαφές του  Ζήση Τζηκαλάγια στη ΔΕΘ

Παρουσία και σημαντικές επαφές του  Ζήση Τζηκαλάγια στη ΔΕΘ

Συνεργασία Δήμου Καστοριάς – Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την αξιοποίηση του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς

Συνεργασία Δήμου Καστοριάς – Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την αξιοποίηση του 1ου…

Ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας με νέες προδιαγραφές

Μέτωπο εργασιών ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες  για την κατασκευή της παιδικής χαράς…

Σύλληψη 48χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπής

Σύλληψη 48χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπής

Αναβολή Ημερίδας για την Πορεία και τον Προγραμματισμό των Συγχρηματοδοτούμενων και Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στη Δυτική Μακεδονία

Αναβολή Ημερίδας για την Πορεία και τον Προγραμματισμό των Συγχρηματοδοτούμενων και Εθνικών…

LIFE ATIAS: Η απειλή των μινκ, το έργο διαχείρισης και η συνδρομή των πολιτών (Βίντεο)

Μια διαφωτιστική συζήτηση με τον συντονιστή του προγράμματος, κ. Δημήτριο Μπακαλούδη