Κυριακή 29 Απριλίου, η Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας!

Φαίνεται ακατόρθωτο; Κι όμως, το 2017 συντονίστηκαν 109.000 εθελοντές, το 1% του πληθυσμού της Ελλάδας, ενώ φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τον αριθμό ρεκόρ των 150.000 εθελοντών, σε μια ημέρα εθελοντικών δράσεων με επίκεντρο το περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη δράση οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, νέα παιδιά με όρεξη και πάθος για δημιουργία, πολλοί από τους οποίους αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από τα σχολεία, τα οποία ξεχωρίζουν κάθε χρονιά με εντυπωσιακή συμμετοχή.

Η ημερομηνία της πανελλήνιας δράσης ανακοινώθηκε μέσα από το κόκκινο λεωφορείο ”CitySightSeeing Hop-On Hop-Off Athens”, σε μια διαδρομή γεμάτη νεολαία και εμπνευσμένους εθελοντές, καθώς η θεματική της φετινής δράσης είναι ‘’Νεολαία και Πανεπιστήμια’’. Στόχος είναι να συμμετέχει δυναμικά άλλο ένα ενεργό και πολλά υποσχόμενο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι νέοι. Συνεπιβάτης στο εθελοντικό όνειρο του Let’s do it Greece, και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, Λένα Δανιηλίδου, η οποία δήλωσε: “ Είναι τιμή μου να ενώσω το εθελοντικό όνειρο του Let s  do it Greece με τον αθλητισμό και δη του τένις. Σήμερα ανοίξαμε την πύλη στο αύριο γιατί η κάθε αλλαγή μας ανήκει, μας ενώνει και έχει την δύναμη να σπάσει τα τετριμμένα. Ας αρχίσει το ταξίδι μας!”

Σε αυτή την οικογένεια, είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Τα όνειρά μας, οι προσδοκίες μας, η δύναμη που έχουμε να ομορφύνουμε τον κόσμο γύρω μας.  Κι αν πιστεύεις ότι η συμβολή σου είναι ασήμαντη, θυμήσου ότι oι μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε από τις πιο μικρές, τις πιο απλές ιδέες. Μπες λοιπόν, στο www.letsdoitgreece.org, δήλωσε συμμετοχή, και στις 29 Απριλίου γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΔΕΗ: Επαναλειτουργία Καταστημάτων από τη Δευτέρα, 11.05.2020

ΔΕΗ: Επαναλειτουργία Καταστημάτων από τη Δευτέρα, 11.05.2020

Αρ. Πελώνη για ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης

Αρ. Πελώνη για ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Ο πιο διχαστικός πολιτικός…

Ταζ Μαχάλ: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το πανέμορφο μνημείο της Ινδίας

Xαρακτηρίζεται από πολλούς ως το όγδοο θαύμα του κόσμου

Οικονόμου: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Σπίτι μου» για 10.000 νέους

«Επενδύουμε στις πολιτικές για τους νέους μας», τονίζει

Φον ντερ Λάιεν: “Η χρεοκοπία της Ρωσίας είναι μόνο θέμα χρόνου”

Την άποψη ότι η χρεοκοπία της Ρωσίας είναι “θέμα χρόνου” εκφέρει η…

Διευρύνεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις

Διευρύνεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και…

Ποια μέρα θα καταβληθεί η γ’ δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Ποια μέρα θα καταβληθεί η γ’ δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Κυμπουρόπουλος:«Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»

Κυμπουρόπουλος:«Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε…

Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά για τις παρεμβάσεις στον τόπο του δυστυχήματος

Ο κ. Ψαρόπουλος έκανε μάλιστα λόγο «για αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος»

Προσλήψεις σε πέντε κέντρα υγείας – Θέσεις εργασίας χωρίς απολυτήριο Λυκείου

Προσλήψεις σε πέντε κέντρα υγείας – Θέσεις εργασίας χωρίς απολυτήριο Λυκείου