Μεγάλη συμμετοχή στα ψηφιακα σεμινάρια που πραγματοποιεί η Google υπο την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, μέσω της πλατφόρμας Greece From Home και του προγράμματος Grow Greek Tourism Online

Θερμή είναι η συμμετοχή των επαγγελματιών του τουρισμού στα ψηφιακά σεμινάρια που πραγματοποιεί η Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού μέσω της πλατφόρμας Greece From Home και του προγράμματος Grow Greek Tourism Online.

 Τις πρώτες δέκα μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας Greece From Home, περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες εγγράφηκαν για να παρακολουθήσουν τα Ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια. Επιπλέον, για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του τουρισμού, πέραν της παρακολούθησης των σεμιναρίων έχουν και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μια κατ’ ιδίαν δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής τους με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη του προγράμματος Grow Greek Tourism Online της Google.

Ήδη, έχουν προγραμματιστεί 135 κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις.

Η υποστήριξη της Google στην εκπαιδευτική ενότητα Learn της πρωτοβουλίας Greece From Home που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τη Marketing Greece με στόχο να διατηρήσει την εξωστρέφεια του τουριστικού brand της χώρας μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υλοποιείται στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε το Υπουργείο Τουρισμού με την Google στα τέλη Μαρτίου 2020.

Το Μνημόνιο αφορά πρωτίστως τα Σεμινάρια «Grow Greek Tourism Online» για την επιμόρφωση εργαζομένων και απασχολούμενων στον ελληνικό τουριστικό κλάδο, τα οποία τίθενται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και το πιστοποιητικό που θα εκδίδεται μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησής τους από τη Google θα φέρει τη σφραγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της παρούσας συνεργασίας και συνεισφέροντας στους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, η Google δύναται να παρέχει στο Υπουργείο Τουρισμού ερευνητικά και στατιστικά ποσοτικά και ποιοτικά- στοιχεία που αφορούν στον ελληνικό και διεθνή τουρισμό.

 

You May Also Like

Β. Κικίλιας: Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, εμπιστευόμαστε τους επιστήμονές μας

Β. Κικίλιας: Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, εμπιστευόμαστε τους επιστήμονές μας

Γέφυρα ασφάλειας για μια νέα καθημερινότητα: Αναλυτικοί πίνακες με το σχέδιο για την επιστροφή στην κανονικότητα

Γέφυρα ασφάλειας για μια νέα καθημερινότητα: Αναλυτικοί πίνακες με το σχέδιο για…

Μίμης Δομάζος: Η γνωριμία και η συνεργασία μου με το «Στρατηγό» – Συνέντευξη του Ν. Μάλλιαρη

Η προσπάθεια του πρώτου προέδρου του ΠΣΑΠ για να έχουν οι ποδοσφαιριστές δικαιώματα.

Αγώνας δρόμου για περιορισμό της πανώλης

Εν αναμονή του ανοίγματος των σφαγείων οι παραγωγοί ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει την Δευτέρα τα υπόλοιπα από τις αγροτικές επιδοτήσεις

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει την Δευτέρα τα υπόλοιπα από τις αγροτικές επιδοτήσεις

Σύγκρουση τρένων: Έχασε τη μητέρα από καρκίνο και τώρα πατέρα και αδελφό στα Τέμπη

«Τα τελευταία του λόγια ήταν “τα λέμε το Πάσχα”, τους αγκάλιασα κι έφυγαν»

Κατσαφάδου: Σταματάει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Οργάνωση για τη φιλοξενία…

Παράνομα στη χώρα ο Παλαιστίνιος που χτύπησε περαστικό και δάγκωσε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας

Είχε εισέλθει στη χώρα από την Σάμο

Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο μετά από 20 χρόνια για το ελληνικό ανσάμπλ!

Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο μετά από 20 χρόνια για το ελληνικό ανσάμπλ!