Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων συναντήθηκε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας

Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαο Βούτση συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2018, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης και οι έξι Συντονιστές των υπόλοιπων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον κ. Βούτση η οποία έγινε στο γραφείο του Πρόεδρου, να συζητήσουν θέματα διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους, καθώς και για το ρόλο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στη σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, ενόψει και της Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Οι Συντονιστές εξέφρασαν τις απόψεις τους αναφορικά με το θεσμό που υπηρετούν, για το «Πρόγραμμα Κλεισθένης» που συζητείται στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη εκσυγχρονισμού και ανασχεδιασμού των διαδικασιών δημόσιας διοίκησης που θα διασφαλίζουν την καλύτερη λειτουργία του κράτους και θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του πολίτη και του δημοσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. κ. Αντώνης Συρίγος και Κωνσταντίνος Μορφίδης καθώς και το μέλος της ίδιας Επιτροπής και της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας κ. Ιωάννης Γκιόλας.

 

 

You May Also Like

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς προσέφερε με Αγάπη παιχνίδια για τα Παιδιά του οργανισμού “Κέλετρον, Αγάπη για το Παιδί”

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς προσέφερε με Αγάπη παιχνίδια για τα Παιδιά…

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων δημιουργίας νέων ερευνητικών υποδομών από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων δημιουργίας νέων ερευνητικών υποδομών από το…

Η ιδρυση, κατά τους βυζαντινούς χρόνους, της ιεράς μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυόβουνου Κοζάνης {+ 6 Αυγούστου}

Η ιδρυση, κατά τους βυζαντινούς χρόνους, της ιεράς μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου του…

Με το παράσημο του Ιππότη του Ακαδημαϊκού Φοίνικα τιμήθηκε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Καμαρούδης

 Με το παράσημο του Ιππότη του Ακαδημαϊκού Φοίνικα τιμήθηκε ο Καθηγητής του…

Νέα Παραλαβή ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Νέα Παραλαβή ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής…

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τα θέματα εποχικής εργασίας στον αγροτικό τομέα ζητά με επιστολή του στους αρμόδιους Υπουργούς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τα θέματα εποχικής εργασίας στον αγροτικό τομέα…

Καλλιέργεια ακτινιδίου στον Γέρμα Καστοριάς Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Καλλιέργεια ακτινιδίου στον Γέρμα Καστοριάς Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου της Μονάδας V της…