Την Κυριακή  17-04-2016 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς ο αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Κοριτσιών  Παγκορασίδων  του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Οι μικρές αθλήτριές μας, παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, κατάφεραν με πολύ καλή προσπάθεια να συναγωνιστούν τις αθλήτριες της αντίπαλης ομάδας.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα, χάρηκαν τις αθλήτριες και των δύο ομάδων και απόλαυσαν ένα όμορφο  παιχνίδι μπάσκετ.

            Η συνεχόμενη παρουσία και συμμετοχή των κοριτσιών μας δείχνει καθαρά, ότι χτίζεται σιγά – σιγά η γυναικεία ομάδα του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!

 Δεκάλεπτα: 05-28, 21-15, 10-21, 19-15.

Α.Σ. Καστοριάς (Παπαδημητρίου): 

Τσιαντά, Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μάρθα, Δημητρίου, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κωνσταντίνα, Χατζηιορδανίδου, Ζιάνου, Προκοπίδου, Βλάχου, Ταμβάκη, Μάκρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Β’ Εθνική : Οι κορυφαίοι της 2ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής,

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς

Η Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς

Εκτός έδρας ήττα για τον ΑΣ Άργος Ορεστικό στο Κιλκίς από την τοπική Κούπα.

Η ομάδα του coach Κίτσιου σε ένα κομβικό ματς γνώρισε την ήττα με 67-59.

Το τελευταίο της παιχνίδι θα δώσει Ο ΓΠΟ Καστοριάς για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας

ΠΑΟΚ – ΓΠΟ Καστοριάς

Διήμερες εκδηλώσεις “Γιορτή της Κωπηλασίας” από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Διήμερες εκδηλώσεις “Γιορτή της Κωπηλασίας” από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Λευτέρης Αυγενάκης: «Θα διαμορφώσουμε δυο σύγχρονα και καινοτόμα κείμενα, για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στον Αθλητισμό και την Αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας Αθλητισμού, που διέπουν τον πυρήνα του αθλητικού ιδεώδους»

    Λευτέρης Αυγενάκης: «Θα διαμορφώσουμε δυο σύγχρονα και καινοτόμα κείμενα, για…