Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το περιστατικό στην Μύκονο όπου ένας 17χρονος ξυλοκόπησε τη μητέρα του σε καφετέρια.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive.gr, ο γιος επιτέθηκε στη μητέρα του γιατί εκείνη είχε ερωτική επαφή με συμμαθητή του. “Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Την χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του… Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Ο 17χρονος  μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα”.

Δεύτερη μαρτυρία κάνει λόγο για καβγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε τον πατέρα του και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας.

Μύκονος: Το χρονικό της επίθεσης του γιου στη μάνα

Η ηλικίας 44 ετών Ελληνίδα μητέρα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της στο καφέ, στα Ματογιάννια. Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της ηλικίας 17 ετών σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα φέρεται να της είπε «εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μάνα και γιος είχαν μια συζήτηση, διαφώνησαν και για μία ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός επιτέθηκε στη μητέρα του.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει τον νεαρό, όμως εκείνος της ξέφυγε και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Η μητέρα του, πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της. Στη συνέχεια πληροφορήθηκε από τον σύζυγό της ότι ο 17χρονος μετά την πράξη του εγκατέλειψε το νησί.

ΠΗΓΗ:https://www.enikos.gr/

You May Also Like

Η μπλε κάρτα που μπαίνει στο ποδόσφαιρο και φέρνει μεγάλες αλλαγές

Ένα βήμα πριν από μια συγκλονιστική αλλαγή βρίσκεται το ποδόσφαιρο.

Ο ΕΟΔΥ στο Γηροκομείο Αθηνών για την προστασία των ηλικιωμένων από την νόσο COVID-19

Ο ΕΟΔΥ στο Γηροκομείο Αθηνών για την προστασία των ηλικιωμένων από την…

ΕΟΦ: Μέχρι τις 18 Μαρτίου τα αιτήματα για αυξήσεις στις τιμές φτηνών φαρμάκων

Τι αναφέρει η Υπουργική απόφαση

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού

Ρεκόρ για τα «Αirbnb» στην Ελλάδα

Ξεπέρασαν τις 28,5 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2022, πάνω και από το 2019 (πίνακες)

Φυγόποινος ο Χρήστος Παππάς, 1η Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του

Φυγόποινος ο Χρήστος Παππάς, 1η Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του Αφαντος παρέμενε…

Πανελλαδικές 2024: Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε μαθητές στη Θεσσαλονίκη για να αντέξουν τον καύσωνα

Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται και ο καύσωνας προκαλεί μια επιπλέον δυσκολίες στους υποψήφιους. Γονείς έφτασαν σε εξεταστικό κέντρο με ανεμιστήρες από τα σπίτια τους.

Lemon Skates: Ημέρα Skateboarding στην Καστοριά με την Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας

Eκδήλωση-γιορτή για το άθλημα του skateboarding αυτό το Σάββατο στο πάρκο της Χλόης.