Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το περιστατικό στην Μύκονο όπου ένας 17χρονος ξυλοκόπησε τη μητέρα του σε καφετέρια.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive.gr, ο γιος επιτέθηκε στη μητέρα του γιατί εκείνη είχε ερωτική επαφή με συμμαθητή του. “Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Την χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του… Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Ο 17χρονος  μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα”.

Δεύτερη μαρτυρία κάνει λόγο για καβγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε τον πατέρα του και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας.

Μύκονος: Το χρονικό της επίθεσης του γιου στη μάνα

Η ηλικίας 44 ετών Ελληνίδα μητέρα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της στο καφέ, στα Ματογιάννια. Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της ηλικίας 17 ετών σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα φέρεται να της είπε «εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μάνα και γιος είχαν μια συζήτηση, διαφώνησαν και για μία ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός επιτέθηκε στη μητέρα του.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει τον νεαρό, όμως εκείνος της ξέφυγε και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Η μητέρα του, πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της. Στη συνέχεια πληροφορήθηκε από τον σύζυγό της ότι ο 17χρονος μετά την πράξη του εγκατέλειψε το νησί.

ΠΗΓΗ:https://www.enikos.gr/

You May Also Like

Τροχαίο στα Χανιά: Χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα-Τον καταδίωξαν αυτόπτες μάρτυρες (pics)

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο των Χανίων.

Υπάλληλοι ξενοδοχείου γλίτωσαν 14χρονο από οπαδική επίθεση: Του προκάλεσε αιμάτωμα στο συκώτι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη, με επίθεση νεαρών σε έναν…

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Θωράκιση της Ελλάδας με τα F-35»

Οπως είπε, με αυτή την επιστολή επισφραγίζεται το στρατηγικό βάθος των σχέσεων ΗΠΑ – Ελλάδας.

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Βουτιά θανάτου πρώην Μις ΗΠΑ – Το περίεργο μήνυμά της πριν την πτώση της

Η πρώην Μις Αμερική 2019 βρέθηκε νεκρή στη Νέα Υόρκη, μετά από…

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα του 2022 έχει γυρίσει σελίδα και δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα της κρίσης

Table of Contents Hide «Η Ελλάδα πλέον θεωρείται από πολλούς ως πυλώνας…

Καθηγητής Παυλάκης για το εμβόλιο κορωνοϊού: «Θα πονάει λίγο παραπάνω, αλλά θα είναι παροδικό»

Καθηγητής Παυλάκης για το εμβόλιο κορωνοϊού: «Θα πονάει λίγο παραπάνω, αλλά θα…

Μοναδικό στον κόσμο: Το ακατοίκητο ελληνικό νησί δίπλα στη Μύκονο που είναι γεμάτο αρχαίους θησαυρούς

Μοναδικό στον κόσμο: Το ακατοίκητο ελληνικό νησί δίπλα στη Μύκονο που είναι…

Ιρακινοί διαδήλωσαν απέναντι από τη Βουλή χωρίς μέτρα ασφαλείας

Ιρακινοί διαδήλωσαν απέναντι από τη Βουλή χωρίς μέτρα ασφαλείας