Οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Καστοριάς έχουν την δυνατότητα πλέον να επισκεφθούν την νέα ιστοσελίδα του στην διεύθυνση www.kastoria.gov.gr.

Ο νέος ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία και από κινητές συσκευές (tablets, smartphones), καθώς έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη οθονών και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.

Στο βασικό μενού της νέας ιστοσελίδας παρουσιάζονται με εύχρηστο και οργανωμένο τρόπο αρχικά η Διοίκηση και η Δομή του Δήμου και στην συνέχεια ο Πολιτισμός και Τουρισμός της περιοχής μας. Στην Εξυπηρέτηση και Ενημέρωση πολιτών υπάρχουν όλες οι ανακοινώσεις των υπηρεσιών αλλά και μια σειρά από διαδικασίες και δικαιολογητικά που αφορούν Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο και Έκδοση Αδειών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Το πιο φιλόδοξο στοιχείο ωστόσο είναι ότι ο Δήμος Καστοριάς δημιουργεί ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον δημότη και τις υπηρεσίες του μέσω της ενότητας e-Υπηρεσίες. Σε πρώτη φάση δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήματα για θέματα καθημερινότητας. Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί παραλαμβάνονται και διεκπεραιώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώνοντας παράλληλα τους χρήστες για την πορεία εξέλιξής τους.

Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη διεύθυνση www.kastoriacity.gr συνεχίζει να υφίσταται, γίνεται όμως αυτόματη ανακατεύθυνση του χρήστη στο περιεχόμενο του νέου site. Συνεχίζουν επίσης να ισχύουν όλα τα email των υπηρεσιών του Δήμου με κατάληξη @kastoriacity.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Υπογραφή σύμβασης για την: «Αντικατάσταση ψευδοροφής στο Ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη

Υπογραφή σύμβασης για την: «Αντικατάσταση ψευδοροφής στο Ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε.…

Παράδοση Τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης από την Π.Ε Καστοριάς.

Παράδοση Τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης από την Π.Ε Καστοριάς.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. απαντά στην απόφαση των οίκων μόδας να μην χρησιμοποιούν γούνα στις δημιουργίες τους

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. απαντά στην απόφαση των οίκων μόδας να μην…

ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία: «Οι εξελίξεις για τη ΔΕΗ είναι ραγδαίες και τα σύννεφα που υπάρχουν πυκνώνουν επικίνδυνα. Ο Περιφερειάρχης καλείται να φέρει το θέμα ΔΕΗ στο Περιφερειακό Συμβούλιο»

ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία: «Οι εξελίξεις για τη ΔΕΗ είναι ραγδαίες…

ΠΕ Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την άμεση ανταπόκριση του σε αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

ΠΕ Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την…

Στο πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” του Junior Achievement Greece

Δημιουργίες από Κεραμικές Αναμνήσεις του του τόπου μας!

Ημερίδα με θέμα «Περιγεννητική απώλεια. Μιλώντας για το αόρατο πένθος» από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης