Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:30 διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παγκορασίδων του Απόλλων Πτολεμαΐδας και του Α.Σ. Καστοριάς στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας.

Τα κορίτσια του Α.Σ. Καστοριάς που συμμετείχαν στην αποστολή αυτή είχαν την ευκαιρία να βιώσουν πολλές εμπειρίες πριν, κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά, αφού διασκέδασαν κάθε λεπτό και  απέδειξαν για μια ακόμη φορά τη διάθεση που έχουν για να πετύχουν το στόχο τους και να φτάσουν ψηλά, πετυχαίνοντας  νίκη μέσα στο κλειστό γήπεδο της Πτολεμαΐδας, με σκορ 31 – 32.

          Οι μικρές μας αθλήτριες με την εμφάνισή τους αυτή έδειξαν τη δύναμη και την ενέργειά τους, ότι δεν τις σταματά τίποτα και συνεχίζουν την προσπάθεια με αγάπη και αφοσίωση. Μπράβο κορίτσια!

Τέλος να ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία που μας έκαναν στην Πτολεμαΐδα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Oι 92 αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας που θα μας κάνουν περήφανους στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Με 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες…

Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Φιλικοί αγώνες της ΣΤ’ τάξης των Ακαδημιών: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φιλικοί αγώνες της ΣΤ’ τάξης των Ακαδημιών: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΕΠΣ Καστοριάς για τη μη συμμετοχή του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας

Η ΕΠΣ Καστοριάς  για τη μη συμμετοχή του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» για τη…

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του ΑΣ Καστοριάς 9 & 10 Απριλίου 2022

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του ΑΣ Καστοριάς 9 & 10 Απριλίου 2022

ΝΟΚ: Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στέλλα Νάτσιουλα

ΝΟΚ: Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στέλλα Νάτσιουλα

Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων (καταβολή ετήσιας συνδρομής) των μελών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων (καταβολή ετήσιας συνδρομής) των μελών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς