Tο  πρώτο δυνατό φιλικό έδωσε ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων  με την Καστοριά, η οποία συμμετέχει στη Β’ Εθνική και ίσως πάρει θέση ακόμα και στην Α2. Καλός ρυθμός αγώνα με βάση ότι και οι 2 ομάδες βρίσκονται στην μέση της προετοιμασίας.

Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων  ξεκίνησε τον αγώνα όπως τα καλά περσινά του ματς δηλαδή δυνατή άμυνα με πολλά τρεξίματα, και γρήγορο μπάσκετ στην επίθεση με πολλές επιλογές τόσο κοντά στο στεφάνι (αν και έλειπαν οι δύο ψηλοί του Μάντζιος και Θώδης) όσο και περιφερειακά, και μέχρι το 3ο δεκάλεπτο. Στο 4ο δεκάλεπτο το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ της Καστοριάς, και τα περιφερειακά της σουτ ( 6 τρίποντα στο 4ο 10λεπτο) αλλά και η φυσιολογική για την εποχή κούραση των παικτών του Α.Γ.Σ.Ι. έφεραν το τελικό 58 – 82.

Πολλοί οι γνωστοί εκατέρωθεν, αλλά κυρίως ο παλιός άσσος του Α.Γ.Σ.Ι και του Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιώτης προπονητής Παναγιώτης Καλόγηρος, που είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα της Καστοριάς.

Πηγή: super-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η Ακαδημία κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Η Ακαδημία κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

«Χρυσός» ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης στο Παγκόσμιο Παρακολύμβησης

Ο Αντώνης Τσαπατάκης το έκανε ξανά! Μας έκανε υπερήφανους!

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας

Επίσημη “πρώτη” για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας με τους αθλητές της να έχουν πολύ καλή διάθεση και ενέργεια έπειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Ενημέρωση για τους προσεχείς αγώνες της Αστραπής Μεσοποταμίας

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης

Άνοιξε για μία ακόμη φορά η πόρτα της Εθνικής ομάδας για τους αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Θερμές ευχές από όλη την οικογένεια του Ν.Ο.Κ. στους αθλητές και τις αθλήτριές του, για υγεία και πολλές επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν με το εθνόσημο στο στήθος τους.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς η πρώτη συγκέντρωση της Καστοριάς

Στο Ο.Α.Κ.Α. του Δήμου Καστοριάς, στις ( 01/08/2016 ) , ημέρα Δευτέρα…

Τίτλοι… Τέλους για τον Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Τίτλοι… Τέλους για τον Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄…

Το πρώτο φιλικό αγώνα  έδωσε η νεοσύστατη ακαδημία των Rookies, αθλητική Ακαδημία Καστοριάς

Το πρώτο φιλικό αγώνα  έδωσε η νεοσύστατη ακαδημία των Rookies  Aθλητική Ακαδημία…