Ν.Ο. Μαυροχωρίου: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καστοριάς

 

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θα  ήθελαν  να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν  δημόσια την Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη για τους παρακάτω λόγους :

   Να ευχαριστήσει  για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο σωματείο μας προκειμένου να αναλάβουμε την επισκευή και ανακατασκευή του μηχανήματος καθαρισμού της λίμνης καθώς και την υλικοτεχνική βοήθεια που παρείχε για να υλοποιηθούν οι εργασίες .

   Να συγχαρεί δημόσια τον  Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος  μας για την επισκευή του μηχανήματος καθαρισμού της λίμνης.

   Το μηχάνημα καθαρισμού της λίμνης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για όλα τα ναυταθλητικά  σωματεία του  τόπου μας τόσο για την ασφάλεια των αθλητών μας κατά την διάρκεια των προπονήσεων, όσο και για την διεκδίκηση κωπηλατικών αγώνων  και φυσικά απαραίτητο για τον καθαρισμό τις λίμνης από σκουπίδια και χόρτα και έχει  σημαντική συμβολή  στην εξυγίανση της.

   Ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ως αποτέλεσμα πετύχαμε να παραλάβουμε ένα μηχάνημα μισοβυθισμένο , με κατεστραμμένα μηχανικά και υδραυλικά μέρη και να παραδώσουμε ένα σχεδόν καινούργιο μηχάνημα, πλήρως λειτουργικό.

  Να επισημάνουμε πως χωρίς την επισκευή – ανακατασκευή του εν λόγω μηχανήματος θα ήταν σχεδόν αδύνατον να κοπούν τα χόρτα στην λίμνη Καστοριάς έγκαιρα,  προκειμένου να φιλοξενήσει η λίμνη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 14-18 Ιουλίου, όπου θα φιλοξενηθούν όπως υπολογίζεται πάνω από 700 αθλητές, προπονητές και εκατοντάδες γονείς από όλη την  Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες με ότι αυτό συνεπάγεται σε οφέλη για τον τουρισμό στη Καστόρια αλλά και στην προβολή του τόπου μας γενικότερα.

   Το σωματείο μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου Καστοριάς αλλά και της Περιφερειακής Αρχής για την εξυγίανση της λίμνης μας, όπως και την ανάδειξη και προώθησης του αθλήματος της κωπηλασίας στους νέους και τις νέες του τόπου μας, προκειμένου τα οφέλη να είναι πολλαπλά τόσο για την νεολαία μας όσο και για τον αθλητικό τουρισμό και την ανάπτυξη του τόπου μας.                 

   Θα ήταν παράληψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς δαπανώντας πολύ κόπο και ακόμη περισσότερες εργατοώρες προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας και να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

 Εργάστηκαν εθελοντικά :

Όλα τα μέλη του ΔΣ του ναυτικού ομίλου Μαυροχωρίου και οι: Γαλάνης Ευστάθιος, Τσαλούχος Ιωάννης, Χρηστίδης Αναστάσιος, Κακλαμάνος Δημήτριος και Πετκανάς Κων/νος.

 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση «ΜΠΙΖΙΟΣ GROUP » για την παροχή αμμοβολής και εξειδικευμένου προσωπικού για την ανακατασκευή του μηχανήματος. 

You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…

Νίκος Χορταρέας: Η τηλεμαντεία, η φοροδιαφυγή, η Ferrari, ο θάνατος της μητέρας του και η στροφή στον Θεό

Table of Contents Hide Τα σκάνδαλα και η φοροδιαφυγήΗ ενασχόληση με το…

Του έδωσαν συγχαρητήρια και μετά τον εκτέλεσαν – Ο Έλληνας λοχίας που κατατροπωσε πάνω από 200 Γερμανούς

Ελληνική αντίσταση:  Η αντίσταση που τα Ελληνικά στρατεύματα έφεραν κατά την διάρκεια του…

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο SOS της Ελλάδας για την ενέργεια – Ο Κ. Σκρέκας στην «Κ»

Table of Contents Hide Μέτρα υποχρεωτικού χαρακτήρα για νοικοκυριά, βιομηχανία, φορείς –…

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Αuτή είναι η μητέρα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής με θύμα…

Το πανηγύρι που κατέληξε σε τpαγωδία με 26 νεκρούς: Οι πιστοί που πήγαιναν να προσκυνήσουν και το μοιpαίο λάθος

Η ανείπωτη τραγωδία το 1963 στη λίμνη Αμβρακία με 26 νεκρούς! Το…