Πενήντα πούλμαν γεμάτα κόσμο αναχώρησαν την Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη για τριήμερο κλάμπινγκ στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Συνολικά πενήντα πούλμαν μετέφεραν χιλιάδες Έλληνες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, παρά τα υψηλά ποσοστά κρουσμάτων κορωνοϊού στη γειτονική χώρα, η οποία είναι αυτή με το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στα Βαλκάνια.

Μετά από ενάμιση χρόνο χωρίς οργανωμένες εκδρομές στον δημοφιλέστατο για τους Βορειοελλαδίτες χειμερινό προορισμό, τα πούλμαν ξεκίνησαν γεμάτα κόσμο τα ξημερώματα της Παρασκευής από την Θεσσαλονίκη, όπως διαβάζουμε στο ThessToday.

Έλεγχοι για πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτότητες πραγματοποιήθηκαν στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Το… πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλάμβανε πάρτι στα ιαματικά λουτρά του ιστορικού χωριού Μπάνια, όπου, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, «τα πούλμαν αποβιβάζουν εκατοντάδες party animals που με πετσέτα και μαγιό στην τσάντα ετοιμάζονται να ζήσουν μια -ομολογουμένως- εντυπωσιακή εμπειρία σε πισίνα με θερμαινόμενα νερά και θέα το χιονισμένο τοπίο. Παρά το χιονόνερο και τους 2 βαθμούς Κελσίου οι DJ’S μετέφεραν τον παλμό στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, οι οποίοι με τη συνοδεία μπλε, πράσινων και πορτοκαλί φαναριών χόρευαν στους ρυθμούς της trap μουσικής».

Τα Μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετά την επιστροφή στο Μπάνσκο, το γλέντι συνεχίζεται σε κλαμπ με θεσσαλονικιούς DJ, ενώ το βράδυ του Σαββάτου τα decks αναλαμβάνει ο γνωστός trapper Hawk, με αποτέλεσμα να επικρατεί στην κυριολεξία το αδιαχώρητο

.

«Μετά από δίωρη αναμονή και εν μέσω βροχής ανακοινώνεται από τους υπεύθυνους της επιχείρησης ότι λόγω πληρότητας όσοι έμειναν έξω πρέπει να μεταφερθούν σε ένα άλλο κλαμπ, το οποίο βρίσκεται 100 μέτρα μακριά. Έτσι, το δεύτερο από τα συνολικά τρία μαγαζιά μέσα σε λίγα λεπτά γεμίζει ασφυκτικά -από γνώριμα πλέον πρόσωπα- και το δεύτερο ελληνικό γλέντι στην Βουλγαρία έχει ξεκινήσει για τα καλά και κρατά μέχρι το πρωί της Κυριακής» αναφέρει ο ανταποκριτής του ThessToday στο Μπάνσκο.

Η επιστροφή των εκδρομέων πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή, με τους Έλληνες αστυνομικούς στον Προμαχώνα να προχωρούν μόνο σε έλεγχο αστυνομικής ταυτότητας και όχι υγειονομικών εγγράφων, για «εξοικονόμηση χρόνου», και «λόγω αυξημένης κίνησης», όπως είπαν.

ΠΗΓΗ:https://www.in2life.gr/

You May Also Like

Ενεργειακή κρίση: Η Ελλάδα απαγορεύει τις εξαγωγές καυσόξυλων – Η τροπολογία και τα τσουχτερά πρόστιμα

Ενεργειακή κρίση: Η Ελλάδα απαγορεύει τις εξαγωγές καυσόξυλων – Η τροπολογία και…

Βρέθηκε ο άνδρας που κλώτσησε σκύλο έξω από καφέ στην Κομοτηνή…..

Βρέθηκε ο άνδρας που κλώτσησε σκύλο έξω από καφέ στην Κομοτηνή…..

ΠΟΥ: Η Όμικρον οδηγεί πιθανώς την Ευρώπη προς το τέλος της πανδημίας

Ωστόσο, δεν βρισκόμαστε ακόμη σε «μία ενδημική φάση», προειδοποιεί ο περιφερειακός διεθυντής…

Στο Eurogroup της Δευτέρας η συμφωνία Ελλάδας-θεσμών

Οριστική και τυπική έγκριση της γ’ αξιολόγησης τον Ιανουάριο με ταυτόχρονη έναρξη…

Βρυξέλλες: Ο ήλιος εμφανίστηκε μόνο 28 ώρες τον Ιανουάριο

Στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, από την αρχή του χρόνου, ο ήλιος εμφανίστηκε μόνο 28 ώρες και 4 λεπτά ηλιοφάνειας.

Δωρεάν και μειωμένο εισιτήριο μετακινήσεων: Ποιοι τα δικαιούνται – Απαραίτητα δικαιολογητικά

Δωρεάν και μειωμένο εισιτήριο μετακινήσεων: Ποιοι τα δικαιούνται – Απαραίτητα δικαιολογητικά

Νίκος Μουρατίδης: Δύσκολες ώρες για τη Μάρθα Καραγιάννη «δεν αναγνωρίζει κανέναν, ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν»

Νίκος Μουρατίδης: Δύσκολες ώρες για τη Μάρθα Καραγιάννη «δεν αναγνωρίζει κανέναν, ξυπνάει…

Aυτά (δεν) βρέθηκαν από την ΕΛ. ΑΣ στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών

Το ίχνος πέλματος στην κολλητική ταινία, το αποτύπωμα αλλοδαπού και οι απορίες…

Ο «Μάρτης» που κλαίει: Το σκίτσο του Αρκά για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ένα σκίτσο για μια Άνοιξη που δεν ήρθε ποτέ