«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό», λέει η τραγουδίστρια

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των διαρρηκτών-βασανιστών περιέγραψε στην Espresso η λαϊκή τραγουδίστρια, Καίτη Ντάλη, η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου. Τα λόγια της βγαίνουν με δυσκολία καθώς όπως λέει η αγριότητα των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της δεν περιγράφεται!

«Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορωνοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα», αναφέρει λυγίζοντάς από τη θλίψη η θρυλική Καίτη Ντάλη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Γνώριζε κάποιος για αυτή την μεταφορά χρημάτων; «Υπήρχε κάποια που γνώριζε και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να την βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δε δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω που είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα».

Όσα επακολούθησαν, με τις εκκλήσεις της μεγάλης τραγουδίστριας προς τους κακοποιούς, προκαλούν ρίγος. «Τους είπα “σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω όλα”. Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο γραμματοκιβώτιό, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και στα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω» λέει με λυγμούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Καίτη Ντάλη αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, που διαπιστώθηκαν θλάσεις και μώλωπες, κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Ωστόσο εκείνη, εξαιτίας όσων είχε υποστεί, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της κακοποίησης που είχε δεχτεί. «Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δεν θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει».

ΠΗΓΗ:https://www.tilestwra.com/

You May Also Like

Τα ευτράπελα, ο χορός Τραμπ – Μελάνια, οι ακρότητες του Μασκ και η κοπή της τούρτας με σπαθί

Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε 47ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σε μία λαμπερή ορκωμοσία που δεν έλειψαν τα ευτράπελα

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήτανε»

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε…

Σαρωτικές αλλαγές Γεωργιάδη στους Οργανισμούς Υγείας – Τι αλλάζει σε ΕΟΠΥΥ και ΕΟΦ

Ο νέος υπουργός Υγείας προτίθεται να κάνει διαρθρωτικές αλλαγές στους μεγάλους φορείς της Υγείας, ώστε αυτοί να είναι πιο αποτελεσματικοί

Reuters: Καταθέτουν σήμερα πρόταση μομφής κατά Τζόνσον οι Εργατικοί

Οι Εργατικοί είχαν προειδοποιήσει ότι θα προβούν σε αυτή την κίνηση αν…

Δεν είναι μόνο στις ακτές – Γέμισε όλος ο Παγασητικός με νεκρά ψάρια (φωτό)

Δραματικές ώρες ζει η Μαγνησία, έναν σχεδόν χρόνο μετά τις πλημμύρες του Daniel και του Elias.

Κορωνοϊός: Πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα παρά τις απαγορεύσεις

Κορωνοϊός: Πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα παρά…

Με προτεραιότητα στους Νέους Γεωργούς χορηγήθηκαν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα συνολικής αξίας 18,2 εκατ. ευρώ σε 26.690 δικαιούχους για το 2018

Με προτεραιότητα στους Νέους Γεωργούς χορηγήθηκαν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα…

ΕΣΠΑ: Επιδότηση έως και 60.000 ευρώ σε άνεργους του ΟΑΕΔ

ΕΣΠΑ: Επιδότηση έως και 60.000 ευρώ σε άνεργους του ΟΑΕΔ