Μεγάλη τιμή για τις Κιθαριστικές Ορχήστρες Δυτικής Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Ισίδωρου Αντωνίου και Καστοριάς υπό την Διεύθυνση της Γιούλας Αντωνίου, αποτελεί η συμμετοχή τους, στο κορυφαίο Φεστιβάλ Κιθάρας της Ευρώπης στην Λίμνη Πλαστήρα της Καρδίτσας, από 1-6 Ιουλίου 2016.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, έχει ο διεθνούς φήμης Σολίστ Άγγελος Μπότσης. Επίσημος προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι «ο Θρύλος της κιθάρας», Βαγγέλης Μπουντούνης, που μαζί με την Μάρω Ραζή και τις Κιθαριστικές Ορχήστρες της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.

Στο Φεστιβάλ, θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση, η Κιθαριστική Ορχήστρα Θεσσαλίας, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του κορυφαίου Τρικαλινού Σολίστ του Φλαμέγκο, Σπύρου Τσιώλη, στην μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ με τίτλο “100 Κιθάρες για τη Θεσσαλία”, όπου θα συμπράξουν ως Σολίστ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με δισκογραφία στην Sony Classical, Στέλιος Γκόλγκαρης και ο Διευθυντής του Φεστιβάλ, Άγγελος Μπότσης.

Ακόμη συμμετέχουν, το Κιθαριστικό Ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis, ο επίσης διεθνούς φήμης Σολίστ, Μιχάλης Σουρβίνος και οι Ξένοι Σολίστ, Ronald Hoffman & Mislav Rezic.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν ενεργά οι διακεκριμένοι Σολίστ & Καθηγητές: Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης, Νίκος Κουτρής,  Κατερίνα Καρυώτη.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανισθούν επίσης οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Ανατ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Αντώνη Μιτζή και Δράμας υπό την Διεύθυνση της Νίκης Ζάκα. Επίσης το καταξιωμένο μουσικό σύνολο ArtGuitaristas, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Τέλος θα συμμετέχει στην Συναυλία της 4ης Ιουλίου, η περίφημη Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και την σύμπραξη των Αχιλλέα Ακριτίδη και Σπύρου Κουκάκη.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (Σεμινάρια-Διαλέξεις-Συναυλίες-Διαγωνισμοί), θα γίνουν στις αίθουσες του υπέροχου Ξενοδοχείου NEVROS HOTEL, με την μοναδική θέα, στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 19ο Συνέδριο της…

Τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς συνάντησαν στην Κέρκυρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού…

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας: Διαδικασία λήψης κωδικών πρόσβασης για νεοεισαχθέντες φοιτητές

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας: Διαδικασία λήψης κωδικών πρόσβασης για νεοεισαχθέντες φοιτητές

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης –Καλύπτεται το 99,7% των προπτυχιακών μαθημάτων

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης –Καλύπτεται το 99,7%…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα και η Δημοτική Αρχή υποσχέσεις!»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «“ΠΟΛΕΜΟΣ”  ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα  και η…

Στάθης Κωνσταντινίδης, βουλευτής Ν. Κοζάνης: «Δίπλα στον Έλληνα παραγωγό. Μέτρα για την προστασία της διατροφικής αλυσίδας και των προϊόντων μας από παράνομες ελληνοποιήσεις»

Στάθης Κωνσταντινίδης, βουλευτής Ν. Κοζάνης: «Δίπλα στον Έλληνα παραγωγό. Μέτρα για την…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Το δυνατό lifting που άλλαξε την εικόνα της Καστοριάς. Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου

 Δ. Λίτσκας: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών…