Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά τους για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό», έγραψε στο Twitter

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το Νοέμβριο ανακοίνωσε ο Κάνιε Γουέστ.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο γνωστός ράπερ στο Twittter, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

 

 

Το 2018, ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο. Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

You May Also Like

Τραμπ για επίθεση Ρωσίας σε Κίεβο: «Βλαδίμηρε, σταμάτα!»

Το μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ μετά τους ρωσικούς σφοδρούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο

18.292 ασυνόδευτα παιδιά εξαφανίστηκαν στην Ευρώπη μέσα σε τρία χρόνια

Σε τρία χρόνια χάθηκαν 2.118 παιδιά στην Ελλάδα – Έρευνα του διεθνούς…

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Πρώην ποδοσφαιριστής ο τουρίστας που πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε

Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του – Βγάζει μια κραυγή λίγο πριν…

Κέιτ Μπλάνσετ: Στις Κάννες με φόρεμα που παραπέμπει στη σημαία της Παλαιστίνης

Το Twitter πήρε φωτιά με την εμφάνιση της Μπλάνσετ και τα θετικά σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν τεθεί υπό κράτηση επειδή συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και πολλοί…

Ο πλανήτης έχανε πέρσι κάθε 5 δευτερόλεπτα επιφάνεια τροπικού δάσους ίση με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Το 2022 χάθηκε επιφάνεια παρθένου, τροπικού δάσους, ίση με το μέγεθος της Ελβετίας ή της Ολλανδίας

Πλοίο με ελληνική σημαία μπλόκαρε ξανά τη διώρυγα του Σουέζ

Ακόμη ένα πλοίο, αυτή τη φορά υπό ελληνική σημαία, έκλεισε σήμερα, Τρίτη,…

O Κιάνου Ριβς έπιασε κουβέντα με έφηβο θαυμαστή του στο αεροδρόμιο και απέδειξε (ξανά) πόσο φοβερός είναι!

Η συζήτηση μεταξύ του Κιάνου Ριβς και ενός έφηβου θαυμαστή του σε…

Μπουρλά: Δεν ανησυχούμε για την ευλογιά των πιθήκων – Παραμένει επικίνδυνος ο κορωνοϊός

Καθησυχαστικός φάνηκε ο CEO της Pfizer για την ευλογιά των πιθήκων –  «Ο  κορωνοϊός είναι…