Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Άργος Ορεστικό

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης του Άργους Ορεστικού από τον Οθωμανικό ζυγό, ο Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Μορφωτικός Σύλλογος «Η Ορεστίς»  διοργανώνουν, το Σάββατο  10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20.00, τη μουσική παράσταση «Τα κύματα της αγάπης – Αυτό είναι αγάπη» με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μαζί με 4 εξαίρετους μουσικούς παρουσιάζει ένα πλούσιο Crossover πρόγραμμα με κλασσικές μελωδίες και καντσονέτες, όπερα και μιούζικαλ, μουσική κινηματογράφου, μεγάλες επιτυχίες σημαντικών Ελλήνων συνθετών καθώς και προσωπικά του τραγούδια.

Συμμετέχει η διακεκριμένη μεικτή πολυφωνική Χορωδία της « Ορεστίδος», υπό την διεύθυνση του Ντίνου Ταμβάκη.

Συμμετέχουν  οι μουσικοί:

Γιώργος Τσοκάνης: Keyboards   και μουσική επιμέλεια

Χρήστος Αλεξόπουλος: Ντράμς

Λάμπρος Κικλής: Βιολί

Αντωνία Τσολάκη : Μπάσο

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ. Στην πόλη του ¨Αργους Ορεστικού εμφανίστηκε πρώτη φορά το Σεπτέμβριου του 2017 στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μ.Σ « Η Ορεστίς» για τον αείμνηστο  μεγάλο ευεργέτη και δωρητής της, Δαμιανό Δούμα, εντυπωσιάζοντας το κοινό με το καλλικέλαδο της φωνής του, το εύρος της, την μουσική του ευαισθησία ,το πλούσιο ρεπερτόριο, αλλά και τη σεμνότητα του χαρακτήρα του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

 

 

You May Also Like

Συνάντηση στο γραφείο της Μαρίας Αντωνίου με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση στο γραφείο της Μαρίας Αντωνίου με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ

«Πριν χαθεί το όνειρο», το πρώτο βιβλίο της Καστοριανής Ηλιάνας Κλειτσογιάννη

«Πριν χαθεί το όνειρο», το πρώτο βιβλίο της Καστοριανής Ηλιάνας Κλειτσογιάννη

Eκδήλωση τοῦ Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μ. Καστορίας – Λήξη τῶν Β’ Καραβαγγελείων 2024

”Έτσι κορυφώθηκαν οἱ πενθήμερες ἐπιστημονικές, πολιτιστικὲς καὶ λατρευτικὲς ἐκδηλώσεις τῶν Β’ Καραβαγγελείων” 

Επανέρχεται στο ζήτημα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου

Επανέρχεται στο ζήτημα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς η Μαρία…

O Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς συμμετείχε πανελλαδική εκστρατεία “Let’s do it Greece”

O Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς συμμετείχε πανελλαδική εκστρατεία “Let’s do it Greece”

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 15,1 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά – αποστραγγιστικά έργα. 11.750.000 στον Δήμο Άργους Ορεστικού

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 15,1 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά – αποστραγγιστικά έργα. 11.750.000…

Π.Ε. Καστοριάς: 40 ολόσωμες στολές στο EKAB Καστοριάς  χάρη δωρεάς οικογένειας συμπολιτών μας

Π.Ε. Καστοριάς: 40 ολόσωμες στολές στο EKAB Καστοριάς  χάρη δωρεάς οικογένειας συμπολιτών…