Πέτσας: Θα υπάρχουν κυρώσεις για τους μαθητές που δεν φορούν μάσκα

«Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι»

Μαθητές και καθηγητές επιστρέφουν στα θρανία στις 7 Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου, φορώντας απαραίτητα μάσκα. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν φορά τότε θα υπάρχουν κυρώσεις όπως είπε, σε συνέντευξη στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Δεν πρέπει να τιμωρείται ένα παιδί για την ανευθυνότητα του γονέα του. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι, να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. Το βασικό είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές ότι είναι για την υγεία τους η χρήση μάσκας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν κάποιος μαθητής δεν φοράει μάσκα στην τάξη ο κ. Πέτσας είπε: «Αν κάποιος μαθητής δεν φορά μάσκα δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Θα υπάρχει πλέγμα κυρώσεων που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες» ανέφερε.

Ακούστε μετά το 9:36:

 

 

newsbeast.gr

You May Also Like

Β. Κικίλιας: Το Υπουργείο Υγείας και οι δομές του στηρίζουν τους μαχητές της ζωής 

Table of Contents Hide Β. Κικίλιας: Το Υπουργείο Υγείας και οι δομές…

Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Μπάκας. Μεγάλη απώλεια για τον ακαδημαϊκό κόσμο και όχι μόνο.

Ο ξαφνικός θάνατος του Καθηγητή Ιωάννη Μπάκα σε ηλικία μόλις 55 ετών, αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον ακαδημαϊκό κόσμο και όχι μόνο.

Απονεμήθηκε ο ανώτατος βαθμός στους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος στη Λιβύη

Κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και απόφασης του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ)

Άμεση ανάκληση της «ΕΞΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ

Η κ. Μενδώνη, ανακαλεί την απόφαση της Μελίνας Μερκούρη, την οποία κανένας υπουργός δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει από το 1982 μέχρι σήμερα

Ανακατανομή στις θέσεις του προγράμματος του ΟΑΕΔ για 13.000 ανέργους 30-49 ετών

Ανακατανομή στις θέσεις του προγράμματος του ΟΑΕΔ για 13.000 ανέργους 30-49 ετών

ΚΕΔΕ: Πλατφόρμα δήλωσης τετραγωνικών -Πάνω από 288.746 δηλώσεις

ΚΕΔΕ: Πλατφόρμα δήλωσης τετραγωνικών -Πάνω από 288.746 δηλώσεις

Η τιμή του ελαιόλαδου αυξήθηκε πάνω από 67% τον τελευταίο χρόνο

«Ταβάνι» χτύπησε η αύξηση στην τιμή του ελαιόλαδου από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι τον Μάρτιο του 2024.