#image_title

«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του – Έχει ύψος περίπου 1.70, είναι γύρω στα 30, με κοντά, καστανά μαλλιά και τατουάζ στο δεξί του μπράτσο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού της 34χρονης κοπέλας από το Παλαιό Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «δράκος» με το μαχαίρι είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη γυναίκα νωρίτερα, το ίδιο βράδυ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, η 34χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο δράστης την προσέγγισε μπροστά από μία στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Σκέπης, και αφού την απείλησε με ενα μαχαίρι την οδήγησε σε ένα κοντινό πάρκο.

Εκεί, την έγδυσε και τη βίασε ενώ στη συνέχεια την ακολούθησε μέχρι τη στάση του λεωφορείου. Μάλιστα, είχε το θράσος να ζητήσει το τηλέφωνο της απειλώντας την, παράλληλα, πως θα τη σκοτώσει εάν τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η 34χρονη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία περιγράφοντας τον βιαστή της. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά που έδωσε έμοιαζαν με αυτά ενός άνδρα τον οποίον είχε καταγγείλει για απόπειρα βιασμού μια άλλη γυναίκα πριν από τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή είχε πάει στην Αστυνομία και είχε πει πως ένας άνδρας αποπειράθηκε να τη βιάσει στην ίδια περιοχή αλλά κατάφερε να του ξεφύγει χτυπώντας τον και φωνάζοντας για βοήθεια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του βιαστή περιγράφοντάς τον ως ένα αδίστακτο και επικίνδυνο «αρπακτικό» που αναζητούσε τα επόμενα θύματά του στο δρόμο.

Από τις περιγραφές των δύο γυναικών προκύπτει πως ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου είναι ένας λευκός, εύσωμος, άνδρας, με ύψος περίπου 1.70, γύρω στα 30, με κοντά, καστανά μαλλιά και τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Όπως κατέθεσαν τα θύματά του, το μοιραίο βράδυ φορούσε ένα μαύρο, στενό τζιν, ένα μαύρο μπλουζάκι και μαύρα, αθλητικά παπούτσια. Επίσης, και οι δύο γυναίκες τόνισαν πως μιλούσε καλά ελληνικά

Η αστυνομία εξετάζει καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε.

Παράλληλα, οι profilers της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αναζητούν καταγγελίες και από άλλες περιοχές της Αττικής που να «κουμπώνουν» με τις περιγραφές που έδωσαν οι δύο γυναίκες από το Παλαιό Φάληρο.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr

You May Also Like

Κοζάνη: Κείμενο με 295 υπογραφές πολιτών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και προς τον ΕΟΔΥ – Ζητούν επίσημες απαντήσεις για τους θανάτους και όσους νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό

Κοζάνη: Κείμενο με 295 υπογραφές πολιτών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και…

Νέο μάθημα στα σχολεία όλης της χώρας

Νέο μάθημα στα σχολεία όλης της χώρας

Και επισήμως «Μηλένα Κοντού» ονομάστηκε πλατεία του Δήμου Μυτιλήνης

Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονομασίας στην πλατεία «Μηλένα Κοντού» από τον Δήμο Μυτιλήνης

ΑΣΕΠ: 775 προσλήψεις στα νοσοκομεία χωρίς πτυχίο – Οι ειδικότητες

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα απευθύνεται αποκλειστικά σε απόφοιτους Γυμνασίων και Λυκείων

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα…

Μόσχα κατά Δύσης: Βοηθούν στο «στήσιμο» των fake news για εγκλήματα πολέμου

Μόσχα κατά Δύσης: Βοηθούν στο «στήσιμο» των fake news για εγκλήματα πολέμου

Εμ. Μακρόν για επίθεση στη Βιέννη: Εδώ είναι η Ευρώπη μας – Δεν θα κάνουμε πίσω

Εμ. Μακρόν για επίθεση στη Βιέννη: Εδώ είναι η Ευρώπη μας –…

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Παναγιώτη Κατσαμπάνη: «Για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να υπάρχει σταθερή φορολογία και να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία»  

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Παναγιώτη Κατσαμπάνη:…

Αύξηση κινδύνου φτώχειας διαπιστώνει η Τράπεζα της Ελλάδος

Αναγκαία η καλύτερη στόχευση των μέτρων κοινωνικής πολιτικής, τονίζει στην έκθεση για την ελληνική οικονομία

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με  «Bonus» μέχρι και  17.000 ευρώ σε ανέργους για να ξεκινήσουν τη δική τους  επιχείρηση

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με  «Bonus» μέχρι και  17.000 ευρώ σε ανέργους…