Toν δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας (ΛΕ.ΜΟ.Β.) παράλληλα με τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Η συνδιοργάνωση των δύο θεσμών, είχε ως αποτέλεσμα οι συνολικές συμμετοχές να φτάσουν τις 99.


Η τοποθέτηση του park ferme και η εκκίνηση του αγώνα φιλοξενήθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου πριμοδοτώντας έτσι την προβολή του αγώνα και των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτόν.


Η εκκίνηση του αγώνα έγινε με ηλιοφάνεια και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, αλλά μετά από μια περίπου ώρα άρχισαν να συγκεντρώνονται σύννεφα και λίγο μετά από το μισό του αγώνα άρχισε να βρέχει. Η αλλαγή των καιρικών συνθηκών επηρέασε τον τρόπο οδήγησης και τις επιδόσεις των περισσότερων αναβατών αφού σε πολλά σημεία ο δείκτης επικινδυνότητας ήταν πλέον πολύ υψηλός. Ειδικά κάποια πέτρινα περάσματα στην ειδική enduro και τα άλματα στην ειδική Motocross προβλημάτισαν τους περισσότερους.


Ανεπηρέαστος από την αλλαγή των συνθηκών και τη βροχή φάνηκε να είναι ο Αρτέμης Σφηναρολάκης που ήταν για μία ακόμη φορά ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα! Κέρδισε με ευκολία την πρώτη θέση στην κατηγoρία του (ΕΝ) μπροστά από τον Κωνσταντινούδη Γιάννη και τον Μπάκα Δημήτριο.


Ο Αντώνης Δήμου κατάφερε να βρεθεί στην Πέμπτη θέση της κατηγορίας του (Ε3) που και αυτή τη χρονιά έχει πολύ έντονο συναγωνισμό. Τον Καστοριανό αναβάτη προβλημάτισε αρκετά το βρεγμένο τερέν, ειδικά στα κομμάτια της απλής διαδρομής με πέτρα, όπου οι σφιχτοί χρόνοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.


Η κατηγορία βετεράνων (ES) όπου συμμετείχε ακόμη ένας Καστοριανός αναβάτης κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία ειδική του αγώνα με νικητή τον Νίκο Ζουρνατζή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

‘Ετοιμες οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ. Καστοριάς – άροσις

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών

Στις 7 Δεκεμβρίου η πρώτη σέντρα για τις μικτές ομάδες ”IRIS Catering”   Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Καστοριάς

Στις 7 Δεκεμβρίου η πρώτη σέντρα για τις μικτές ομάδες ”IRIS Catering”  …

Η Α.Ε. Γραμμοχωρίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για να σταλούν στην Αλβανία

Η Α.Ε. Γραμμοχωρίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και…

ΕΠΣ Καστοριάς: Αποτελέσματα αγώνων

ΕΠΣ Καστοριάς:  Αποτελέσματα αγώνων

Πολύ καλή αρχή στο πρώτο τουρνουά της σεζόν που έλαβε μέρος στην Αριδαία!

Με νίκες ξεκίνησε η ακαδημία Keletron Tennis !

Ένας μήνας για το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» της Θεσσαλονίκης

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα ξεκίνησε,…

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Ώρα…ντέρμπι!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην ΕΠΣ Καστοριάς έφτασε με τον Μέγα…

Ο Ιορδάνης Δημητριάδης στο Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γεώργιος Γιαννουλάκης από τα Χανιά ορίστηκε από την ΚΕΔ – ΕΠΟ…