Πανεύκολα Μακαρόν καρύδας με 3 μόνο υλικά

ΥΛΙΚΑ
5 & 1/2 φλιτζ. ‏τριμμένη καρύδα
1 κουτί ‏ζαχαρούχο γάλα
2-3 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 165° C. Απλώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί ψησίματος.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά, σε ένα μπολ.

Λαδώστε ένα κουτάλι του γλυκού.

Χρησιμοποιώντας το κουτάλι του γλυκού παίρνετε κουταλιές από το μείγμα καρύδας και τις βάζετε στο ταψί με τη λαδόκολλα.

Ψήστε τα για 10-12 λεπτά.

Αφήστε τα να κρυώσουν για 5-7 λεπτά και κατόπιν απολαύστε τα!

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “foodmaniacs.gr”

You May Also Like

Ασπαρτάμη: Το πόρισμα του ΠΟΥ για την γλυκαντική ουσία

Τι αλλάζει

Υπάρχει «σωστή» ποσότητα καφέ; Πόσο πρέπει να πίνουμε

Γίνεται να πίνει κανείς υπερβολικά μεγάλη ποσότητα καφέ;

Τα 8 συμπτώματα που δείχνουν ότι ακολουθείτε κακή διατροφή

Τα 8 συμπτώματα που δείχνουν ότι ακολουθείτε κακή διατροφή

Πειράζει ο στιγμιαίος καφές το στομάχι;

Table of Contents Hide Πειράζει ο στιγμιαίος καφές το στομάχι;Μήπως η καφεΐνη…

4 σημάδια για την ανεπάρκεια καλίου. Εσείς τα γνωρίζετε;

Table of Contents Hide Αισθάνεστε την ανεπάρκεια καλίου: είστε κουρασμένοι και αδύναμοιΈχετε…

Τρώμε με τα μάτια; Και μάλιστα χορταίνουμε– Έρευνα αποκαλύπτει

Μπορείτε να χορτάσετε απλώς και μόνο… κοιτάζοντας!

Γιατί δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τα αποξηραμένα φρούτα

Γιατί δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τα αποξηραμένα φρούτα

Διατροφικά Τips για ισχυρό Ανοσοποιητικό Σύστημα

Table of Contents Hide Διατροφικά Τips για ισχυρό Ανοσοποιητικό Σύστημα1. Ενισχύστε το…

Αποτοξίνωση πριν τις «υπερβολές» του Πάσχα: Πώς γίνεται σωστά;

Αποτοξίνωση πριν τις «υπερβολές» του Πάσχα: Πώς γίνεται σωστά;

Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα, από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα, από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα