Φτάνοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, κλείνει την κατά γενική ομολογία πετυχημένη φετινή του χρονιά, με ένα συναυλιακό διήμερο.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 7.00 το απόγευμα η τάξη της προπαιδείας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Σάσα Παπουλίδου αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο της μουσικής. Τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά φοιτούσαν στα τμήματα της προπαιδείας, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική μ’ έναν τρόπο μοναδικό. Στην παρουσίαση αυτή θα παίξουν και μικροί μαθητές των τάξεων που λειτουργούν στο Ωδείο (φλάουτο-φλογέρα, βιολί, πιάνο και κιθάρα) προκειμένου να βοηθηθούν οι μικρότεροι συμμαθητές τους στην επιλογή του οργάνου που θα ακολουθήσουν στη νέα σχολική χρονιά.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συναυλία του Ωδείου. Σ’ αυτή μετέχουν η τάξη της προπαιδείας, η παιδική χορωδία του Ωδείου την οποία συνοδεύει ολιγομελές οργανικό σχήμα, το σύνολο κιθάρας του Ωδείου και μαθητές των τάξεων του Ωδείου οργανωμένοι σε μικρά σύνολα.

Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, είναι ανοιχτές στο κοινό με είσοδο ελεύθερη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μετά και τις δύο συναυλίες θα ακολουθήσει ενημέρωση-συζήτηση από τους καθηγητές και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου με όλους τους ενδιαφερόμενους, τόσο για την φετινή πορεία του Ωδείου όσο και για την εξέλιξη του Ωδείου όπως αυτή σχεδιάζεται για την καινούργια σχολική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Καστοριά: Το Σάββατο 12/9 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει τοπική οργάνωση νεολαίας

Καστοριά: Το Σάββατο 12/9 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει τοπική οργάνωση νεολαίας

Γ. Κασαπίδης: Με συνεργασίες και σχεδιασμό στηρίζουμε στην πράξη τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας

Με τη βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στη γεωργική γη, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στις επιχειρήσεις, στις καλλιέργειες

Η ΕΕ ενέκρινε ενίσχυση 33,8 εκατ. ευρώ λόγω covid-19 σε επίσπορη και βιομηχανική πατάτα, λεβάντα, επιτραπέζιες ελιές, μανταρίνια, ξερά σύκα και καπνό

Η ΕΕ ενέκρινε ενίσχυση 33,8 εκατ. ευρώ λόγω covid-19 σε επίσπορη και…

Ο μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Ο μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική…

Τα άγνωστα χρόνια της ζωής του Χριστού. Πού ήταν ο Χριστός από 13 έως 30 ετών; Υπήρξε στα αλήθεια Εσσαίος; Ποιά είναι η αλήθεια για τα θαύματά Του, τη διδασκαλία Του, αλλά και τη θεϊκή Του υπόσταση;

Τα άγνωστα χρόνια της ζωής του Χριστού. Πού ήταν ο Χριστός από…

Ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 05/05/2022 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid tests από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στον χώρο έξω από το Δημαρχείο Άργους Ορεστικού, κατά τις ώρες 09:30 με 13:30.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ξεκίνησε η εκταμίευση της οικονομικής στήριξης προς τα σωματεία.

Ενημέρωση για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Με 8 θέματα στην ατζέντα της συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Με 8 θέματα στην ατζέντα της συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου…

Σπασμένο Ρόδι: Φοράμε μάσκα γι’αυτό φωνάζουμε πιο δυνατά” ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ”

Σπασμένο Ρόδι: Φοράμε μάσκα γι’αυτό φωνάζουμε πιο δυνατά” ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ”

Γρεβενά: Δωρεάν εξοπλισμός για την πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης

  Γρεβενά: Δωρεάν εξοπλισμός για την πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας…