Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του νέου βιβλίου της K.W.ANDRI  (Ανδρομάχης Κάρτζου) «Το Φίδι Του Ωκεανού».

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.ANDRI «Το Φίδι Του Ωκεανού»  από την σειρά: “Δίδυμες Φλόγες” (εκδόσεις iWrite).

 

Την εκδήλωση άνοιξε η Μήνα Καλτσιάδη (Γενική γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου) ως εκπρόσωπος του Δήμου Άργους Ορεστικού, και ακολούθησαν η Μαριλένα Μπουμπάρη (εκπαιδευτικός), η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.ANDRI.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Ορεστικού για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, την Ιωάννα Μάρτση για τους πίνακες ζωγραφικής, την Δέσποινα Σπυροπούλου και την Μαριλένα Μπουμπάρη,  συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

 

«Το Φίδι Του Ωκεανού»

Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.

Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης  παρουσιάζει τη μουσική παράσταση  «Αχ έρωτα…!» στην Καστοριά

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης  παρουσιάζει τη μουσική παράσταση  «Αχ έρωτα…!» στην Καστοριά

Ξεκινά η προμήθεια εξοπλισμού του Λαογραφικού Μουσείου του Άργους Ορεστικού

  Ξεκινά η προμήθεια εξοπλισμού του Λαογραφικού Μουσείου του Άργους Ορεστικού

Δειγματοληψίες ομάδας ευρωπαίων παλαιοπεριβαλλοντολόγων από το πυθμένα της λίμνης Ορεστίδας

Από τις 08 έως 10 Απριλίου 2016 ομάδα Ελβετών παλαιοπεριβαλλοντολόγων από το…

Απόφαση για τήν δημοπράτηση ἐκμίσθωσης τοῦ κτιρίου τοῦ Ἱδρύματος πού βρίσκεται ἐπί τῆς λεωφόρου Νίκης στήν πλατεία τοῦ Ἀπόζαρι

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου τοῦ Ἱδρύματος «Λαζάρου καί Ἀθηνᾶς Ρίζου»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα και η Δημοτική Αρχή υποσχέσεις!»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «“ΠΟΛΕΜΟΣ”  ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα  και η…

KIDSLOVECINEMA: H καρδιά του Psaroloco χτυπά στο Άργος Ορεστικό

Table of Contents Hide Η εμπειρία του Φεστιβάλ και η εκπαιδευτική συζήτηση…

ΑΝΚΟ: Μελέτη για την εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς

Φράγμα στην Κορομηλιά, λειτουργία υδροηλεκτρικού σταθμού και δημιουργία αρδευτικού