Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας:  Συγχαρητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θοδωρής Μαρδίρης, συγχαίρει τη Διευθύντρια, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης για την κτήση του βραβείου «Τιμής Ένεκεν» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν.).

Επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μια προσπάθεια χρόνων που υποστηρίχθηκε από όλους όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» από το σχολικό έτος 2014-2015 που πρωτοξεκίνησε, των Επιχειρησιακών Συμβούλων, των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικόπολης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια μα πάνω απ΄ όλα των μαθητών/τριών που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν αντάξια σε προγράμματα και προκλήσεις υψηλού επιπέδου, ότι μπορούν όχι απλά να τα καταφέρνουν αλλά και να ξεχωρίζουν!

Η παρουσία του σχολείου  στην απονομή των βραβείων που φέτος, λόγω κορονοϊού, έγινε διαδικτυακά βοήθησε να γίνει γνωστό το σημαντικό έργο του, έξω από το πλαίσιο του νομού, καθώς συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Θεοχάρη Φιλιπόππουλο, της εταιρίας «Αττικών  Εκδόσεων», ο οποίος, θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια, δώρισε στο σχολείο το ποσό των 5.000€.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες με την ευχή να συνεχίσετε με την ίδια ζέση το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικό έργο σας!

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

You May Also Like

Δυτική Μακεδονία: Ολοκληρωμένο σχέδιο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για θέρμανση-ψύξη μόνο από ΑΠΕ

το πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου RES H/C SPREAD – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ευφυής Ενέργεια…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πενθήμερη Έκθεση Τροχαίας του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, με σύνθημα «Οδηγώ συνετά, προστατεύω τη ζωή»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πενθήμερη Έκθεση Τροχαίας του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης,  με…

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζο, παρουσία του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του…

Σύλληψη δυο ατόμων, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Σύλληψη δυο ατόμων, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Συνελήφθη 24χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  Συνελήφθη 24χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Το παράρτημα Καστοριάς της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών – Ελληνικό Τμήμα διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η αγρότισσα Πρωταγωνίστρια στην επίτευξη των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης»

Το παράρτημα Καστοριάς της  Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών – Ελληνικό Τμήμα διοργανώνει ημερίδα…

Τι αποφασίστηκε για την στήριξη του κλάδου της Γούνας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Τι αποφασίστηκε για την στήριξη του κλάδου της Γούνας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Εναέρια Διανομή Εμβολίων Λύσσας από  την Πέμπτη 28 Μαΐου έως  την Τετάρτη  10 Ιουνίου 2020

Εναέρια Διανομή Εμβολίων Λύσσας από  την Πέμπτη 28 Μαΐου έως  την Τετάρτη…