Το Σαββατοκύριακο 25-26/3/2017 διεξήχθη στην Φλώρινα το 12ο και προτελευταίο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για φέτος και με την επιτυχία του ήρθε να επιβεβαιώσει και τη ζεστασιά, με την οποία αγκαλιάζει την επιτραπέζια αντισφαίριση η υπέροχη πόλη της Φλώρινας.         

Πιο συγκεκριμένα πήραν μέρος 133 αγόρια και κορίτσια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Το “open” αυτό ήταν το 3ο στην ιστορία της Φλώρινας και το διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Α.Σ.Ε.Α Σάρισες Φλώρινας, το Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Οι 133 συμμετοχές χωρίστηκαν σε 16 νέους, 41 παίδες, 13 κορασίδες, 27 παμπαίδες, 13 παγκορασίδες, 11 μίνι παμπαίδες και 12 μίνι παγκορασίδες όπου προέρχονταν από 13 διαφορετικές πόλεις και συγκεκριμένα την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, την Κοζάνη, την Κόρινθο την Αλεξανδρούπολη, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Βέροια, την Κομοτηνή, την Δράμα, τις Σέρρες και φυσικά την Φλώρινα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρεις αθλητές: με τον Μοσχάκη Νικόλαο στην κατηγορία των παίδων, τον Μοσχάκη Δημήτριο στους παμπαίδες και τον Τοκατλίδη Φώτη στους μίνι παμπαίδων. Οι καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια τους παίζοντας ωραίο πινγκ-πονγκ το οποίο είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.

Αναλυτικότερα, ο Τοκατλίδης Φώτιος κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία του, ο Μοσχάκης Δημήτριος την 13η θέση ενώ ο αδερφός του ο Μοσχάκης  Νικόλαος κατέκτησε την 32η θέση στην κατηγορία του.

Αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη με το 14ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου διοργανώνει ο δήμος Κοζάνης μαζί με την τοπική ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης και αναμένετε  να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από τον Κένταυρο Καστοριάς.

*Φωτογραφίες από τον Βασίλη Καραουλάνη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μαζική συμμετοχή στην 9η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη λίμνη της Καστοριά με διοργανωτή της ΕΚΟΦΝΣ…

Χρυσό μετάλλιο και πρώτη θέση για την δίκωπο των γυναικών με το Ολυμπιακό μας πλήρωμα Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου

Συγχαρητήρια Χριστίνα και Ευαγγελία!

Την Τετάρτη 17/10 η τακτική συνεδρίαση της ΕΠΣ Καστοριάς

Την Τετάρτη 17/10 η τακτική συνεδρίαση της ΕΠΣ Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών  της ΕΠΣ…

«Δύο φίλοι ήλθαν απόψε από τα παλιά»…

«Δύο φίλοι ήλθαν απόψε από τα παλιά», στα Γιάννινα και υποδέχθηκαν τον…

«Νόμιζα ότι ονειρευόμουν, δεν είχε καμία βοήθεια» – Ο πατέρας της Πλατανιώτη μιλά για την δύσκολο δρόμο προς την κορυφή

«Το κράτος δεν βοηθά τα παιδιά όσο θα έπρεπε – Πρέπει να δοθούν κίνητρα»

Η Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Στέλλα Νάτσιουλα στις Ακαδημίες του ΝΟΚ

Η αθλήτρια “γέννημα-θρέμμα” του ΝΟΚ

Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Στις 13 Ιουλίου το  3o Brevet Καστοριάς 2019 “Γύρος του Γράμμου”, αφιερωμένο  στα 100 Χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Στις 13 Ιουλίου το  3o Brevet Καστοριάς 2019 “Γύρος του Γράμμου”, αφιερωμένο…