Στην μάχη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική μπαίνει την Κυριακή (15/5 17:00 μμ) ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας , όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο γήπεδο του Φούφα τον τοπικό Μακεδονικό ο οποίος είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Την Κυριακή 15/5 θα γίνει η 1η από τις έξι αγωνιστικές των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική στον 4ο Όμιλο, με διεκδικήτριες ομάδες εκτός του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας , τον Μακεδονικό Φούφα (ΕΠΣ Κοζάνης), τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα (ΕΠΣ Φλώρινας) και την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (ΕΠΣ Γρεβενών). Τέσσερις ομάδες για τις δύο θέσεις της ανόδου, οι οποίες έχουν ανοίξει την «όρεξη» σε όλους.

Το πρόγραμμα και οι ρέφερι της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική στον 4ο Όμιλο .

Ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα για τους αγώνες μπαράζ δήλωσε έδρα το γήπεδο του Φιλώτα και επειδή η Θύελλα δεν ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις , καθώς εκκρεμεί μία ακόμα αγωνιστική στην έδρα της και αυτή είναι προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 15/5 η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου για το Σάββατο 14/5/2016 στις 17:00 μμ.

1η Αγωνιστική – Σάββατο 14 Μαΐου 2016 Ώρα : 17:00

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

Διαιτητής: Βρέσκας ( Ημαθίας )

Βοηθοί: Δεμερτζής – Ταγκαλίδης ( Πέλλας )

Γήπεδο: Φιλώτα

Κυριακή 15 Μαΐου 2016 Ώρα: 17:00

Μακεδονικός Φούφα – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Διαιτητής: Τόμπρος ( Κέρκυρας )

Βοηθοί: Κόλλιας – Θανασιάς ( Ηπείρου)

Γήπεδο: Φούφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Με διπλό και πίτσες έληξε η φετινή χρονιά για την Καστοριά.

Με οικογενειακό διπλό μεταξύ της 1ης ομάδας και της Κ-16, έληξαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καστοριάς

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς: Η Βασιλική Τρυγούτη είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια της Ακαδημίας που προωθείται στην πρώτη ομάδα!

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς: Η Βασιλική Τρυγούτη είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια της…

Aνακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τους προπονητές των σωματείων.

Aνακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τους προπονητές των σωματείων.

Πρώτη η Μαρία Σιούτκα στον 19ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

Η Καστοριανή Μαρία Σιούτκα θριάμβευσε κατακτώντας την πρώτη θέση!

Ντούσκος και Αναστασιάδου στην ακαδημία του Ν.Ο.Κ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η Καστοριανή χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Ημέρα γιορτής για τον ΑΣ Καστοριάς

Ημέρα γιορτής για τον ΑΣ Καστοριάς

H αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο

H αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο