Μαρία Αντωνίου:«Αυτή είναι η υλοποίηση “αναπτυξιακών έργων” της κυβέρνησης στην Καστοριά»

«Έδωσα μάχη την περίοδο 2012-2014, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, με έδρα την Καστοριά και με την συνεργασία όλων των φορέων του τόπου το καταφέραμε.

Ενός Φορέα, που σε συνεργασία με την Περιφ έρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διαχειρίζεται το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, θα μπορούσε να υλοποιεί όλα τα απαραίτητα έργα για την εξυγίανση ανάδειξη της Λίμνης Καστοριάς.

Δυστυχώς σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταργεί τον Φορέα και αναθέτει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του σε έναν καινούργιο άγνωστο Φορέα, ακυρώνοντας τις προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα.

Και όλα αυτά, όταν δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος χρόνος, που ο κ. Τσίπρας αναφερόταν από την Κοζάνη για το «ενδιαφέρον» της σημερινής κυβέρνησης και την υλοποίηση «αναπτυξιακών έργων» στην Καστοριά.

Συνεχίζουν να λένε ψέματα. Συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα λένε και υπόσχονται. Αυτοί, που θα κατασκεύαζαν νέο αστυνομικό μέγαρο, που θα έφερναν φυσικό αέριο, αυτοί που θα έφερναν μέχρι και τρένο, αυτοί που υποσχέθηκαν ακόμη και λιμάνια στην Καστοριά, αυτοί, οι ίδιοι, που ακυρώνουν ακόμη και όσα υπάρχουν. Συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα της πολιτικής τους ανυπαρξίας και στην Καστοριά».

Ο. Τελιγιορίδου «“Ξέχασε” να μας ενημερώσει η Μαρία Αντωνίου ότι το 2013 ψήφισε την κατάργηση του φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς…! (ΦΕΚ)

«Διαβάζω πως η βουλευτής ΝΔ Καστοριάς μας κατηγορεί αποκαλώντας μας ψεύτες ότι καταργούμε το φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς που με κόπο όπως δηλώνει κατάφερε την ίδρυσή του το 2012.
Στο δελτίο τύπου της η κυρία συνάδελφος “ξέχασε” να ενημερώσει ότι με τη δική της προσωπική ψήφο στις 23 Ιανουαρίου του 2013 ψήφισε την κατάργηση του φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ».

You May Also Like

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα “Ενσυναίσθηση, Εναρμόνηση, Ενσωμάτωση”. Μεταξύ των ομιλητών και η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα…

Θ. Καρυπίδης: «Ο ΤΑΡ θα περνούσε από δίπλα μας και δεν προβλεπόταν καμία πρόσβαση για τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Με τις ενέργειες που κάναμε ανατρέψαμε αυτή την κατάσταση»

Θ. Καρυπίδης: «Ο ΤΑΡ θα περνούσε από δίπλα μας και δεν προβλεπόταν…

Ζευγάρι βρήκε 1 εκατομμύριο στον δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία-ΦΩΤΟ

Ζευγάρι βρήκε 1 εκατομμύριο στον δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία-ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή των πλατειών Μακεδονομάχων και Ειρήνης (Βαν Φλητ)

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την ανακατασκευή των πλατειών Μακεδονομάχων και Ειρήνης…

Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

  Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

Με νίκη ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Με νίκη ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στηρίζει το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το…

Θεσσαλονίκη: 400 ιδιοκτήτες εστίασης «παραδίδουν» τα κλειδιά από τα μαγαζιά τους

Θεσσαλονίκη: 400 ιδιοκτήτες εστίασης «παραδίδουν» τα κλειδιά από τα μαγαζιά τους

Στόλισαν το καράβι στο Απόζαρι (φωτογραφίες)

Στόλισαν το καράβι στο Απόζαρι (φωτογραφίες) Στολίστηκε το καραβάκι στο Απόζαρι για…