Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν φέρεται να είναι ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία του στην Τούμπα.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν φέρεται να είναι ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία του στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς δε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν, για την επέκταση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Βελλίδης είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στα τελευταία ματς έχει χάσει τη θέση του βασικού, από τον Γλύκο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βελλίδης αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και υπογραμμίζουν πως δε σκοπεύει να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναζητεί κάποια πρόταση από ομάδα της Super League, ενώ έχει στραμμένη την προσοχή του και στο εξωτερικό.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για το μέλλον μαζί του, ενώ υπάρχει απόφαση ότι με κανέναν ποδοσφαιριστή δεν θα γίνει ανάλογη συζήτηση στη διάρκεια των play off. Ο Βελλίδης έχει όντως οψιόν για δυο χρόνια και η απόφαση θα παρθεί μετά τα play off, με όλους μέχρι σήμερα να είναι απόλυτα θετικοί απέναντί του αναφορικά με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και το χαρακτήρα του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σκοτάδι στο γήπεδο της Μεσοποταμίας

«Κόπηκε» το ηλεκτρικό ρεύμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μεσοποταμίας , για μια…

Με Πετρούνια, Μιλλούση, Γλυνιαδάκη, Αραούζου και Χαλκίδη η συνέχεια της διαδικτυακής καμπάνιας βιντεομηνυμάτων του «Ζήσε Αθλητικά» ενάντια στον κοροναϊό

Με Πετρούνια, Μιλλούση, Γλυνιαδάκη, Αραούζου και Χαλκίδη η συνέχεια της διαδικτυακής καμπάνιας…

ΕΠΟ: Αλλαγή στον προσδιορισμό του 14χρονου ποδοσφαιριστή

Η πρώτη 01/01 του έτους γέννησης στα πρωταθλήματα υποδομών κάθε ένωσης λογίζεται…

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του .Α.Σ. Καστοριάς_άροσις του Σαββατοκύριακου 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 84-72

Αποχώρησε από την Καστοριά ο Τάσος Νικολάου και επέστρεψε στην Δόξα Αμπελοκήπων

Αποχώρησε από την Καστοριά ο Τάσος Νικολάου. Ο έμπειρος μέσος, που ήλθε…

Handball Kastoria: Ξεκίνησε με νίκη η Ανδρική ομάδα μας και με πολλά καλή εμφάνιση

Handball Kastoria: Ξεκίνησε με νίκη η Ανδρική ομάδα μας και με πολλά…

Τέταρτος ο Θανάσης Παγουνάδης στον Muntanyes De Prades Epic Trail

Στην επαρχία Ταραγόνα της Καταλονίας