Τέθηκαν σε λειτουργία το μεσημέρι της Τετάρτης ( 6/7 ) οι φωτεινοί σηματοδότες στην κεντρική διασταύρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( πρώην Νομαρχία ) τα οποία φανάρια είχαν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω βλάβης τον περσινό Απρίλιο. Μιας βλάβης η οποία όσο και να σας φανεί περίεργο προκλήθηκε από ποντίκια που έφαγαν τα εσωτερικά καλώδια του στύλου.

Όλο αυτό τον καιρό υπήρχαν σκέψεις από την πλευρά του Δήμου να δημιουργηθεί κόμβος στο σημείο εκείνο ο οποίος θα βοηθούσε, σκέψεις που όμως δεν καρποφόρησαν λόγω του ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία του, κάτι που θα συνεχιστεί να εξετάζεται για να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα με την αυξημένη κίνηση που πολλές φορές δημιουργείται και από τα φανάρια.

Η επαναλειτουργία των φαναριών στο κεντρικό σημείο της πόλης της Καστοριάς ‘’ δίχασε ‘’ τους Καστοριανούς θα λέγαμε , καθώς εδώ και 1,5 χρόνο που δεν λειτουργούσαν ο κόσμος και κυρίως οι οδηγοί έβλεπαν να διεξάγεται η κυκλοφορία χωρίς προβλήματα.

Το μόνο σίγουρο από την επαναλειτουργία των φαναριών είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς που θα κινηθούν στο συγκεκριμένο σημείο μιας και τα συγκεκριμένα φανάρια είχαν πολύ καιρό που ήταν εκτός λειτουργίας.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει η επισκευή των φαναριών να δώσει τη λύση στην αποσυμφόρηση της κίνησης ή αν θα προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα στους ήδη γεμάτους από κίνηση δρόμους της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με κοινή τους επιστολή στα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Τουρισμού, ζητούν την Σιδηροδρομική διασύνδεση Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας με Πόγραδετς

  Οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με κοινή τους επιστολή στα…

Δηλώσεις του Δημάρχου Καστοριάς, με μηνύματα, ευχαριστίες κι ευχές. “Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης” από το Δήμο Καστοριάς  στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας

Δηλώσεις του Δημάρχου Καστοριάς, με μηνύματα, ευχαριστίες κι ευχές. “Προσφορά αγάπης και…

Α.Σ. Καστοριάς: συνεχίζει στο «Rising Stars» ο Παναγιώτης Ντόντης.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Ντόντης συμμετέχει στο πρωτάθλημα «Rising Stars»…

Πληθώρα συναντήσεων και συσκέψεων  για τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Πληθώρα συναντήσεων και συσκέψεων  για τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

Π.Ε. Καστοριάς: Κοπή χόρτων στο επαρχιακο δίκτυο

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

ΣΓΚ:ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

ΣΓΚ:ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ…