Στο Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στο Μπακού βρέθηκε η Βουλευτής του Σύριζα Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου προκειμένου να συμμετάσχει στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών, η οποία έλαβε χώρα από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου 2017.

Η κ. Τελιγιορίδου πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και με τον Έλληνα Πρέσβη στο Μπακού Δημήτρη Τσούνγκα, όπως επίσης και με τον Βουλευτή Έβρου Δημήτριο Ρίζο.

Η Βουλευτής συναντήθηκε επίσης και με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστήμιου του Μπακού Μανσούτ Μπαρχουντάροφ «Είχαμε την ευκαιρία στο Μπακού να συζητήσουμε για την πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Μπακού με το ΤΕΙ Καστοριάς στο πλαίσιο του διακρατικού Μεταπτυχιακού που ξεκίνησε πέρσι στην Καστοριά!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Πόρτο της Πορτογαλίας η Μαρία Αντωνίου

Ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Πόρτο της Πορτογαλίας η Μαρία Αντωνίου

Οι ξεναγήσεις του Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

  Οι ξεναγήσεις του Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Ξεκινά τη λειτουργία του το Εξωτερικό Ουρολογικό Ιατρείο του Γ.Ν. Καστοριάς

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς, γνωστοποιεί ότι, από την Τετάρτη 5 Απριλίου…

Την Τετάρτη η 29η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς

Την Τετάρτη  12  Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα…

Συγχαρητήρια της Καστοριάς στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, για την άνοδο του στη Super League 2.

”Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς εκφράζει τα ολόθερμα της συγχαρητήρια, στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου”

Ο.Π.Α.Κ.: «Κύκλωμα στη βόρεια Ελλάδα διοργανώνει κυνομαχίες ποιμενικών»

Ο.Π.Α.Κ.: «Κύκλωμα στη βόρεια Ελλάδα  διοργανώνει κυνομαχίες ποιμενικών»

Ομιλία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών (PABSEC)

Την ανάγκη διεύρυνσης της συνεργασίας των κρατών που μετέχουν στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών…

”Αυτή την Κυριακή ελάτε στα ψαράδικα”

Το project υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Tale of X Cities του Goethe-Institut Thessaloniki και του ArtBOX, σε συνεργασία με πολίτες και φορείς από τη Βόρεια Ελλάδα.

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Σύνδεση του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου.

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Σύνδεση του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου.