Στο νέο Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ο Γιάννης Κορεντσίδης

Στο νέο Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίας, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας εξελέγη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Ιωάννης Κορεντσίδης, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του οργάνου, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

Πρόκειται για έναν φορέα, ο οποίος υποστηρίζει ενεργά το άνοιγμα του κλάδου της Γούνας στην ανατολική αγορά της Κίνας και η συμμετοχή του κ. Κορεντσίδη ως εκπροσώπου του Σ.Γ.Κ.  σε αυτόν θα συμβάλει ακόμη περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου συμμετέχουν σημαντικοί επιχειρηματίες  του κλάδου της ελληνικής βιομηχανίας και της ναυτιλίας, ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ομίλου VITEX κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, αλλά και ο βιομήχανος και πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος.

 

You May Also Like

«Εκπέμπω SOS γιατί η ακριτική Καστοριά αργοπεθαίνει»

«Εκπέμπω SOS γιατί η ακριτική Καστοριά αργοπεθαίνει» Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ.…

Δημιουργικά τελείωσε και η Πασχαλινή εβδομάδα για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς (Δηλώσεις Ομιλητών)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Φοιτητών Καστοριάς

Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς φορείς της πόλης της Καστοριάς

Η επίσκεψη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων 2CV & Citroen για τρεις ημέρες στην Καστοριά, κατόπιν προσυνεννόησης με το Δήμο Καστοριάς, αποτελεί μία ακόμη ευχάριστη παρουσία στην περιοχή μας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος : “Είμαι Καστοριανός!” [ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ]

Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος : “Είμαι Καστοριανός!” [ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ]

Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς: Για την απόφαση επιβολής προστίμου στον Γενικό Ιατρό κ. Χατσίδη Ιωάννη για υπερσυνταγογράφηση

Το Σωματείο Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς καλείται να αναδείξει στην…

Δυτική Μακεδονία: Αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής…