Την Κυριακή 28/8/ 2016 στην Καστοριά , πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού μας με κυρίαρχο αυτό του κτιρίου της Αστυνομίας και την επικείμενη κατάργηση του Τ.Δ.Ν. Καστοριάς. ( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς)

Για το Αστυνομικό μέγαρο, μας ενημέρωσε ότι παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Για το μείζον θέμα της κατάργησης του Τ.Δ.Ν. ( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς) μεταφέραμε στον Αρχηγό τις ανησυχίες της Ένωσης μας και της τοπικής κοινωνίας ( για ακόμη μια φορά ) μας τόνισε ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει σκοπό να βελτιώσει και όχι να καταστρέψει μία Υπηρεσία. Είναι γνώστης των τεράστιων επιτυχιών της και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις. Μας διαβεβαίωσε ότι τίποτα δε θα αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας της και στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση των πληροφοριών που θα συλλέγονται, από εδώ και πέρα, σε μία μεγαλύτερη Υπηρεσία.

Τέλος μας τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι μας στην Καστοριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις κεραιών της Ραδιολέσχης Καστοριάς

  Δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις κεραιών της Ραδιολέσχης Καστοριάς

H επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη  προς τον ΕΟΔΥ και τον ΣΚΑΙ  έπειτα από το ατυχές ανακοινωθέν  περί νέου θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην Καστοριά

H επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη  προς τον ΕΟΔΥ και τον…

Υπογραφή συμφωνητικού της προμήθειας «Πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς»

Υπογραφή συμφωνητικού της προμήθειας «Πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έργα στο οδικό δίκτυο ύψους 50.000.000 ευρώ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έργα στο οδικό δίκτυο  ύψους 50.000.000 ευρώ

Ο Σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς επισκέφθηκε την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Ο Σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς επισκέφθηκε την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Ενημέρωση για την τέταρτη τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης Δασικών Χαρτών της Π.Ε. Κοζάνης

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με την…

Έγκριση σημαντικών δράσεων για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στη 18η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Έγκριση σημαντικών δράσεων για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στη 18η συνεδρίαση του…

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Καστοριάς, οι Βουλευτές Ν.Δ της Δ. Μακεδονίας ζητούν αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Σταθμών

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Καστοριάς, οι Βουλευτές Ν.Δ της Δ. Μακεδονίας ζητούν…