Συνάντηση του δημάρχου Καστοριάς, Γ. Κορεντσίδη,  με εκπροσώπους των εργαζομένων του δήμου

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας, η εικόνα του δήμου οφείλεται κατά κύριο λόγο σε εσάς», τόνισε ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, κατά τη συνάντηση που είχε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του νομού Καστοριάς, και συμπλήρωσε: «Προχωράμε μαζί, όπως είμαστε, δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα -στο πλαίσιο της απεργίας των υπαλλήλων – οι εργαζόμενοι ανέπτυξαν τα αιτήματά τους, με κύριο αυτό της προοπτικής εισόδου ιδιωτών στην καθαριότητα, μέσω του νέου Αναπτυξιακού νόμου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, αναγνωρίζοντας την προσφορά των υπαλλήλων του δήμου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα είναι οι άνθρωποι, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση. Συμπλήρωσε δε, ότι γίνεται ένας μεγάλος αγώνας για να ορθοποδήσει ο δήμος και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Στη συνέχεια, ο κ. Κορεντσίδης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, στο προαύλιο του δημαρχείου, όπου τους ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά για το έργο τους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του δήμου.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμφωνήθηκε, να προωθηθεί ψήφισμα των εργαζομένων στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση.

You May Also Like

Τελική φάση πρωταθλήματος Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2024-2025 (FINAL 4)

Τελική φάση πρωταθλήματος Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2024-2025 (FINAL 4)

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα. Ποιο είναι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας;

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα. Ποιο είναι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας;

Άμεση αποκατάσταση ζημιών στο 4ο Δημοτικό σχολείο

Λεωνίδας Οικονομίδης: «Χαμένες εργατοώρες και υψηλό κόστος από τις συνεχείς καταστροφές της…

Διοργάνωση “ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ” σε ένα πολύτιμο μήνυμα, << η Πρόληψη Σώζει Ζωές >>

Ευχαριστίες από το ΔΣ της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Προτάσεις για την υλοποίηση δράσεων που θα ενισχύσουν και θα δώσουν μεγαλύτερη αξία στην αξιοποίηση των μαρμάρων

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Προτάσεις για την υλοποίηση δράσεων που θα ενισχύσουν και θα…

Καστοριά: Η κατάρρευση του αρχοντικού Παπαχρήστου συμπαρασύρει;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Εργολάβοι που κατέθεσαν προσφορές απευθείας ανάληψης εργασιών αναστήλωσης…