Συνεχίζοντας την έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα η Μαρία Αντωνίου συνυπέγραψε τέσσερις ακόμη Ερωτήσεις που κατατέθηκαν στην Βουλή μαζί με άλλους συναδέλφους της Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρώτη Ερώτηση, επισημαίνεται το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί ακόμα ούτε ένα ευρώ στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας για την επιχορήγηση κάρτας απεριόριστων διαδρομών των ανέργων στις συγκοινωνίες με αποτέλεσμα η μετακίνηση αυτών των ανθρώπων με τις υπάρχουσες τιμές στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς κρίνεται αδύνατη και χωρίς επιχορήγηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών των ανέργων θα εκτιναχθούν τα ελλείμματα των συγκοινωνιών.

Στην δεύτερη Ερώτηση καταγγέλλεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι αδιαφορεί για τον φυσικό ενεργειακό πλούτο και ότι ακολουθεί ανεύθυνη και τραγικά επικίνδυνη πολιτική για την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας, με έντονα μάλιστα στοιχεία αντιφατικότητας στις επιδόσεις της.

Στην Τρίτη Ερώτηση υπογραμμίζεται η αδυναμία της Κυβέρνησης να προστατεύσει την ελληνικότητα της φέτας και των ελιών Καλαμάτας και να ανοίξει εκ νέου το κείμενο της συμφωνίας ΣΟΕΣ μεταξύ Ε.Ε. και Νότιας Αφρικής.

Ενώ στην τέταρτη Ερώτηση σημειώνεται ένα άκρως περίεργο και πρωτόγνωρο περιστατικό: η συστηματική παγίδευση και αιχμαλωσία άγριων πουλιών στην ταράτσα κτιρίου που στεγάζει υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος επί της οδού Πατησίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δήλωση Γιώργου Κασαπίδη σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών

Καλώ τους συμπολίτες μου, να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια για την ευημερία και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Καθαρισμός βλάστησης στην περιοχή Δισπηλιού Παρεμβάσεις από το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα, του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς.

Αντίστοιχες εργασίες θα συνεχίσουν να υλοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Πέθανε ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Πέθανε ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ…

ΔΕΥΑΚ: Ολοκλήρωση εργασιών αντικατάστασης φρεατίου ομβρίων υδάτων

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνεται η επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής

Οι ρυτίδες – όπως κάθε σημάδι του χρόνου – είναι αναπόφευκτες. Μήπως όμως φταίμε και εμείς για την εμφάνισή τους;

Οι ρυτίδες – όπως κάθε σημάδι του χρόνου – είναι αναπόφευκτες. Μήπως…

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα η Π.Ε. Καστοριάς, μίλησε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Έργατικού Κέντρου Καστοριάς…

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς εντάχθηκε…

Οι «Ορίζοντες» κληρώνουν προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Αυτή δεν είναι μια παράσταση για την κοσμικότητα!» του Στέλιου Χατζηαδαμίδη

  Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση «Αυτή δεν είναι…