«Στόχος για τη Νέα Δημοκρατία η πρόοδος της Εκπαίδευσης και της Έρευνας στη χώρα μας, με ισότιμη συμμετοχή των φορέων στην παγκόσμια Κοινωνία της Γνώσης»

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), στην Αθήνα, επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της νέας δράσης του κόμματος «Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής».

Η Μαρία Αντωνίου, την οποία συνόδευε η Ευαγγελία Γιακουμάτου, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μετά το πέρας της επίσκεψης, αναφερόμενη στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», δήλωσε τα εξής: «Το ΕΔΕΤ από το 1998 αναπτύσσει και διαχειρίζεται το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας κατά το πρότυπο των αντίστοιχων Ερευνητικών & Εκπαιδευτικών Δικτύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρέχει στην ελληνική ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα σύγχρονες ηλεκτρονικές υποδομές και υπηρεσίες. Στόχος για τη Νέα Δημοκρατία η πρόοδος της Εκπαίδευσης και της Έρευνας στη χώρα μας, με ισότιμη συμμετοχή των φορέων μας στην παγκόσμια Κοινωνία της Γνώσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

1.500 θεατές παρακολούθησαν τη χοροθεατρική παραγωγή «Τριανταφυλλάκι μ’ Κόκκινο». Ευχαριστήριο του Ομίλου “Μύησις”

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της χοροθεατρικής παραγωγής «Τριανταφυλλάκι μ’ Κόκκινο» την οποία…

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs αναβάλλεται για τις 1 Απριλίου λόγω της επιδημίας του κορανοϊού

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs αναβάλλεται για τις 1 Απριλίου λόγω…

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” συμμετέχει στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ελληνική γούνα ταξιδεύει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με σκοπό να …κλέψει…

Με ενέργειες του Δήμου Καστοριάς πλήρης τηλεοπτική κάλυψη σε Μανιάκους, Λεύκη και Νέα Λεύκη

Με ενέργειες του Δήμου Καστοριάς πλήρης τηλεοπτική κάλυψη σε Μανιάκους, Λεύκη και…

Τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης

Τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής…

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Έρχεται «λουκέτο» για μια στις δυο επιχειρήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Έρχεται «λουκέτο» για μια στις δυο επιχειρήσεις

Ο Γιάννης Κορεντσίδης επισκέφτηκε τους χώρους καλλιτεχνικών δράσεων στην Καστοριά

Ο Γιάννης Κορεντσίδης επισκέφτηκε τους χώρους καλλιτεχνικών δράσεων στην Καστοριά

Δήμος Άργους Ορεστικού

Τοποθέτηση διχτυού σκίασης στο γήπεδο του τένις. Στόχος είναι σύντομα να εκσυγχρονιστούν…