Στην πρώτη περίπτωση, την Δευτέρα (04-07-2016) το βράδυ στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτόν βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Τρίτη (05-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπές γυναίκες, 30 και 36 χρονών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτές, βρέθηκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μεθαδόνης αντίστοιχα, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στην τρίτη περίπτωση, την Δευτέρα (04-07-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς συνέλαβαν 23χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ερώτηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση για ένταξη σε μέτρο οικονομικής ενίσχυσης Covid-19 των καλλιεργητών αρωματικών φυτών που έχουν πληγεί σοβαρά από την πανδημία

  Ερώτηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση…

Δημήτρης Κοεμτζόπουλος

“Η ορθολογική διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης αποτελεί εθνικό καθήκον” (Βίντεο)

Αναβολή διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου Β’ Περιόδου 2020, λόγω έκτακτων προληπτικών μέτρων δημόσιας υγείας στην Π.Ε Καστοριάς

Αναβολή διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού…

Πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»