Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Λαογραφικός Όμιλος  “Αργέσται” «Τα τραγούδια γράφουν ιστορία».

Της Χρύσας Κοσμίδου

Την Τετάρτη 24 Μαΐου, το Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού παρουσίασε το μουσικό αφιέρωμα «Τα τραγούδια γράφουν ιστορία» και πλήθος κόσμου έσπευσε να τo παρακολουθήσει.  Μάλιστα ο Δήμος Άργους Ορεστικού κάθε χρόνο διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις τις οποίες πλαισιώνουν καλλιτέχνες της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και κάθε φορά έχουν διαφορετικό χρώμα. Για το 2017 το concept ήταν μια μουσική αναδρομή από την εποχή του Βαμβακάρη μέχρι και το σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού «Είναι γνωστό πως η ΕΚΑ υπηρετεί έναν σοβαρό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη βοήθεια προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. Η Ε. Κ.Α. αποτελείται από τις δύο ενορίες του Δήμου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τη Φιλόπτωχο και τους διάφορους φορείς. Υπάρχει μια αγαστή συνεργασία και όλοι μαζί κρίνουμε ποια οικογένεια θα πρέπει να βοηθηθεί, βάσει κάποιων στοιχείων και φυσικά έπειτα από έλεγχο», ενημέρωσε η  εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Άργους Ορεστικού Μήνα Καλτσιάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…