Την “έλουσε” με εύφλεκτο υλικό από τη ζήλια: Δύο χρόνια μετά, βγάζει τη μάσκα και δείχνει το νέο της πρόσωπο

Μετά από μία τραγική επίθεση με εύφλεκτο υλικό, η νεαρή κοπέλα έβγαλε επιτέλους τη μάσκα μετά απο 2,5 χρόνια και πολλές επεμβάσεις. Το σώμα της καλύφθηκε όλο από εγκαύματα.

 

«Έχω μάθει να εκτιμώ κάθε στιγμή της ζωής μου, όσο μικρή ή ασήμαντη κι αν είναι και αυτό επειδή βίωσα πως είναι να τα χάνεις όλα, μέσα σε μία στιγμή»

Η ζωή της νεαρής Ντάνα Βούλιν άλλαξε ριζικά όταν δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα η οποία ζήλεψε όταν την είδε να συνομιλεί με τον άντρα της σε ένα πάρτυ. Η Ντάνα είπε στον κόσμο πώς η ζωή της καταστράφηκε από ένα άτομο σε μια μέρα. Το βιβλίο περιγράφει το μονοπάτι της αναγέννησης, το μονοπάτι ενός ισχυρού ατόμου που, παρά τις πολλές δυσκολίες, συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή και να εμπνέει άλλους ανθρώπους.

Η Ντάνα Βούλιν πριν και μετά τη μάσκα

Δεν πίστευε ποτέ ότι θα ξαναδεί το πρόσωπό της. Οτι θα μπορεί, όποτε θέλει, να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη και να το κοιτάξει.

Η πιο απλή κίνηση για μία γυναίκα, ήταν απαγορευμένη για την Ντάνα Βούλιν. Για 2,5 χρόνια ήταν αναγκασμένη να φορά μάσκα, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε με αποτέλεσμα να καεί το πρόσωπό της. Η 28χρονη γυναίκα κατάφερε τελικά, δείχνοντας μεγάλη υπομονή και αποφασιστικότητα να βγάλει τη μάσκα, μετά από 2,5 χρόνια και να αποκαλύψει τη θαυματουργή μεταμόρφωσή της.

Η Ναταλί Ντιμιτρόφσκα που της επιτέθηκε

Μία γυναίκα που την ζήλευε, η Ναταλί Ντιμιτρόφσκα, καθώς η Βούλιν ήταν ιδιαίτερα όμορφη, είχε εισβάλει στο σπίτι της και της είχε επιτεθεί, στις 16 Φεβρουαρίου του 2012. Της είχε ρίξει εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο και μετά της έβαλε φωτιά.

 

Τα εγκαύματα την άφησαν ολοκληρωτικά παραμορφωμένη. Επί 30 μήνες που διήρκησε η θεραπεία αναγκάστηκε να φοράει αυτή τη μάσκα. Δήλωσε πως με την μάσκα «Νιώθω αόρατη…ένα τίποτα, σαν να μην υπάρχω!»

μάσκα

Το δικαστήριο καταδίκασε την Νάταλι σε 17 χρόνια φυλάκιση. Το βασανιστήριο για την Ντόνα δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο τράχηλο της μήτρας. Μετά την θεραπεία, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, η Ντάνα εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλιανή τηλεόραση για να βγάλει την μάσκα και δήλωσε τα εξής:

«Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν τα είχα παρατήσει και είχα πεθάνει…δεν έχω μάθει όμως να διαλέγω το εύκολο μονοπάτι. Αν κάποιος με ρωτήσει πως αισθάνομαι για το σώμα μου θα του έλεγα πως είμαι πολύ περήφανη γι αυτό!»

 

Το νέο της ξεκίνημα

Μετά από 30 μήνες υπομονής, τρομερών πόνων και 30 χειρουργεία, η γυναίκα που κάποτε πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή εξαιτίας των εγκαυμάτων τρίτου βαθμού που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της, κατάφερε να χαμογελάσει και πάλι.

Μάλιστα, η πρώτη της εμφάνιση ήταν στην πασαρέλα, καθώς έκανε τα πρώτα βήματα της νέας της ζωής μετέχοντας σε επίδειξη μόδας, στο Περθ. Το μήνυμα που πέρασε ήταν να «δουν» όλοι πέρα από την εμφάνισή της.

«Εύχομαι να διακρίνουν την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό, την αποφασιστικότητα και το κουράγιο μου!»

το μετά

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

1995 στα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής

1995 στα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής

Δήμος Καστοριάς: Τι ώρα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου;

Δήμος Καστοριάς: Τι ώρα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία την…

Η ποδηλασία στη ζωή μας… Γράφει ο Δημήτρης Κοντονίνας  (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Η ποδηλασία στη ζωή μας… Γράφει ο Δημήτρης Κοντονίνας  (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Μια μαγική βραδιά στην πόλη της Καστοριάς! (Φωτογραφίες)

Εκατοντάδες Καστοριανοί στο Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία…

Συνεχίζεται σε Καστοριά και Δημοτικές Ενότητες το καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς

Συνεχίζεται σε Καστοριά και Δημοτικές Ενότητες το καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του…

Δύσκολη η φοιτητική στέγη σε Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα

Δύσκολη η φοιτητική στέγη σε Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα

1ο Black Mountain Festival – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Δυτ. Μακεδονίας, Γουρούνες και 4×4 (Drone Βίντεο, Φωτορεπορτάζ)

Η τελευταία μέρα του 1ου Black Mountain Festival περιλάμβανε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα…