“Η νίκη της ΔΑΠ φέρνει σε όλους μας το δικαίωμα στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία”

Το  αποτέλεσμα  των  φοιτητικών  εκλογών, με την καθαρή νίκη της ΔΑΠ, τόσο στην Καστοριά, όσο και σε ολόκληρη την Επικράτεια και μάλιστα για μία ακόμα χρονιά, φέρνει σε όλη την ελληνική κοινωνία το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα.

 Το μήνυμα ότι οι νέοι της πατρίδας μας κινούνται στην πορεία προς το αύριο, με σταθερά βήματα, για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της Αριστείας και της ανάπτυξης.

 Στην εποχή που οι ιδεοληψίες των καταληψιών γυρίζουν την πατρίδα μας δεκαετίες πίσω, για όλους εμάς, τους εκπροσώπους της φιλελεύθερης ιδεολογίας και της δημοκρατίας στο χώρο της Παιδείας, επιλέγουμε να συγκρουστούμε με όσα κρατάνε τα Ιδρύματα δέσμια του παρελθόντος, για να δώσουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τη δυνατότητα να κινηθεί δυναμικά προς το μέλλον.

 Θέλω  να  συγχαρώ  θερμά όλα  τα  μέλη της ΔΑΠ  για την συμμετοχή και για  τον αγώνα που έδωσαν. Ιδιαίτερα δε την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Καστοριάς, που με την αγωνιστικότητα και το αποτέλεσμα που έφεραν δίνουν σε όλους μας το δικαίωμα στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού, με θέμα το Μουσικό Σχολείο στην Π.Ε. Καστοριάς

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα…

ΕΛΜΕ Καστοριάς – Εθελοντική Αιμοδοσία στις 10 Οκτώβρη

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/-ισσες να φανερώσουν ότι η κοινωνικότητα, η αλληλεγγύη και η…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, του Τμήματος Αμαξοστασίου, της Π.Ε. Καστοριάς.

Παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε.…

2.000 ιατρικές μάσκες έστειλαν στο Νοσοκομείο οι Καστοριανοί της Νέας Υόρκης

2.000 ιατρικές μάσκες έστειλαν στο Νοσοκομείο οι Καστοριανοί της Νέας Υόρκης

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ στο 2ο Φεστιβάλ Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ στο 2ο Φεστιβάλ Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Ο ΓΠΟ Καστοριάς είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρό του στην επίσημη ετήσια εκδήλωση του Π.Σ.Α.Π.Π.

44η γιορτή ΠΣΑΠΠ 2024-2025

Έκοψαν το ρεύμα σε καρκινοπαθή με 2 παιδιά – «Από το κρύο η κόρη μου με ρώτησε “μπαμπά γιατί είσαι ροζ;”»

Έκοψαν το ρεύμα σε καρκινοπαθή με 2 παιδιά – «Από το κρύο…

Σύσκεψη για το ΒΙΠΑ Καστοριάς παρουσία του CEO της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. Αθανάσιου Ψαθά

  Σύσκεψη για το ΒΙΠΑ Καστοριάς παρουσία του CEO της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ…

Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα προαγωγής υγείας από το Δήμο Καστοριάς: «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

    Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα προαγωγής υγείας από το Δήμο Καστοριάς: «Από…