Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διαχρονικά εκδηλώνεται έμπρακτα από την Ελληνική Αστυνομία

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη. Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για τον Εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, καθώς και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν προτροπής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέροντας την Πέμπτη  (19-10-2017) πλήθος τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αστυνομικοί των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών ελλείψεων των παιδιών που στηρίζονται από τον εν λόγω οργανισμό, τα οποία τους προσφέρθηκα, ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει για άλλη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο, προσφέροντας διάφορα είδη, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού.

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα του Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται από τον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, θα συνεχίσει να τον στηρίζει και στο μέλλον με ανάλογες δράσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η ΚΟ Καστοριάς του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Καστοριάς

Η ΚΟ Καστοριάς του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος των…

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί την Κυριακή ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του…

Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Καστοριάς

  Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Καστοριάς http://www.kastoria.gov.gr

Δώρο Πάσχα 2017: Ποιοι το δικαιούνται, πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται

Με σκοπό να ενημερώσει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς σχετικά με…

Οι «Φίλοι Περιβάλλοντος» συνεχίζουν να φροντίζουν τα πουλιά της λίμνης και τα ζώα του Βουνού

Οι «Φίλοι Περιβάλλοντος» συνεχίζουν να φροντίζουν τα πουλιά της λίμνης και τα…

H σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

H σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

 Έκτακτη Γενική Συνέλευση από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν.…

Δήμος Γρεβενών: «Η Βασιλίτσα σε περιμένει..» (Βίντεο)

Δήμος Γρεβενών: «Η Βασιλίτσα σε περιμένει..» (Βίντεο)

Δομές Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Δομές Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

73.000,00 €  από την Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας για  εργασίες που αφορούν την διαμόρφωση στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων για τη μετεγκατάσταση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

73.000,00 €  από την Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας για  εργασίες που αφορούν την…