Τρία προγράμματα Erasmus+ στο ΕΠΑΛ Καστοριάς

Κατά την φετινή χρονιά θα υλοποιηθούν τρία προγράμματα κινητικότητας.

  1. Οι μαθητές του τομέα Πληροφορικής θα συμμετέχουν για 5η συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+. Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Διευρύνοντας Ορίζοντες- Broadening Horizons» και οι μαθητές θα εκπαιδευθούν στην Αυστρία σε τεχνολογίες τρισδιάστατης μοντελοποίησης και εκτύπωσης (3d modeling , 3d printing). Προϋπολογισμός 170.000 ευρώ.
  2. Οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρολογίας και του τομέα Μηχανολογίας θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ με τίτλο «Μαθητής σήμερα, ικανός εργαζόμενος αύριο- Πρόσβαση και ενσωμάτωση των μαθητών στην αγορά εργασίας». Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευθούν σε Γερμανία και Ισπανία σε θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στους αντίστοιχους τομείς . Προϋπολογισμός 6.000 ευρώ.
You May Also Like

Γ: Ζεμπιλιάδου «Π.Ε. Καστοριάς, Pερίεργα παιχνίδια Καρυπίδη- Αδαμόπουλου γύρω από ένα πολυμηχάνημα. Πώς αύξησαν το κόστος του!»

Γ: Ζεμπιλιάδου «Π.Ε. Καστοριάς, Pερίεργα παιχνίδια Καρυπίδη- Αδαμόπουλου γύρω από ένα πολυμηχάνημα.…

Μπαμπινιώτης : Πρόκληση γλωσσική και το Merry Christmas – Μπορεί και να μού επιφέρει λιποθυμία η εκτόξευση αγγλιστί αυτής της ευχής

Table of Contents Hide Μπαμπινιώτης : Πρόκληση γλωσσική και το Merry Christmas…

Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Καστοριάς προς τον Φάρο Κερατσινίου

Ο πρόεδρος κος Δίτσιος Ναούμ και η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς θα…

Μαρία Αντωνίου: «Η νέα ετερόκλητη και εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στην Ανώτατη Εκπαίδευση»

Μαρία Αντωνίου: «Η νέα ετερόκλητη και εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία, συνεχίζει το καταστροφικό…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Δεύτερη συνάντηση εμπλεκομένων μερών του έργου Interreg Europe E-MOB

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Δεύτερη συνάντηση εμπλεκομένων μερών του έργου Interreg Europe E-MOB

Αστυνομικός στο 3ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο ενημέρωσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Μέσα από πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι μικροί μας φίλοι έμαθαν τους φωτεινούς σηματοδότες