Λευκή ισοπαλία (0-0) έφερε η Καστοριά, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο της με την Α. Ε. Εράτυρας το απόγευμα της Τετάρτης ( 17/8 ) στο ΔΑΚ Καστοριάς.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές καλό, χωρίς όμως η Καστοριά να μπορέσει να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της. Οι εβδομήντα (70) και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν μια Καστοριά “άχρωμη” στο α’ μέρος, κάτι που οφείλεται, πιθανότατα, στο ότι ο Νίκος Γατόπουλος ξεκίνησε την αρχική ενδεκάδα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σαν αλλαγή στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι. Έτσι, στο 20΄η κεφαλιά του Νικολάου Αναστ., πέρασε ψηλά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ φάουλ του Σικαλόπουλου, στο 30΄. Στο 36΄ και στο 42΄το σουτ του Σικαλόπουλου και η κεφαλιά του  Ζαρκοδήμου Κων., έφυγαν ψηλά άουτ. Στο 43΄ο Ταχιλάρι δέχτηκε ωραία μπαλιά από τον Σιδέρη, αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.
Στην επανάληψη ο Νίκος Γατόπουλος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι, εκείνους τους ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει βασικοί στο παιχνίδι με την Α. Ε. Π Βατόλακκου, με αποτέλεσμα η εικόνα της Καστοριάς να αλλάξει προς στιγμήν προς το καλύτερο. Στο 47΄γυριστό σουτ του Rapo από τα δεξιά εξουδετέρωσε με επιτυχία ο Αθανασιάδης. Στο 55΄σέντρα του Νίνου από τα αριστερά, ο Astrauskas δεν πρόλαβε τη μπάλα.
Στη συνέχεια η Α. Ε Εράτυρας, που σημειωτέον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 56΄οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Τσαφή, το σουτ του οποίου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη. Στο 57΄το φάουλ του Ψιάνου απέκρουσε ο Δημητριάδης και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Καστοριάς απομάκρυναν τη μπάλα. Στο 63΄ο Rapo έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Damzi πέρασε ψηλά άουτ. Στο 67΄ωραίο σουτ του Αντωνιάδη, μετά από γύρισμα του Damzi, η μπάλα δεν βρήκε στόχο, αφού πέρασε ψηλά άουτ. Στο 79΄το φάουλ του Damzi πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 84΄το φάουλ του Rapo πέρασε ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιάδης και βοηθοί ο κ. Πρεσπάρης και η κα Παυλάκου, άπαντες του Συνδέσμου Διαιτησίας Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δέλλιος (35΄Δημητριάδης, 60΄Κράτσιος), Γεωργούλης (82΄Παπακώστας), Τράντας (78΄Νέδος), Μελισσανίδης (46΄Νίνος), Μπαϊρακτάρης (46′ Λαδάς , 89΄Νικολάου Αθαν.), Αντωνιάδης (72′ Balciunas, 87΄Ηλιόπουλος), Νικολάου Αναστ. (46΄Damzi), Νούλας (46΄Rapo), Ταχιλάρι (46΄Astrauskas), Σιδέρης (46΄ Τσίπης), Balciunas (46΄Μηλιάτης)

Α.Ε ΕΡΑΤΥΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ζαρκοδήμος Γεωργ. Ι, Σαριόγλου, Μαλούτας, Τσόρκας Αναστ., Ευαγγελόπουλος (36΄Μοράβα), Τσαφής, Ζαρκοδήμος Κων. (46΄Τσόρκας Παντ.), Σικαλόπουλος,  Ψιάνος, Δαϊνάς (64΄Ζαρκοδήμος Γεωργ.ΙΙ).
Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά 2019. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά  2019. Όλα όσα πρέπει …

Παγκορασίδες: Άνετα η Καστοριά κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Γρεβενών

Παγκορασίδες: Άνετα η Καστοριά κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Γρεβενών

Περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος στις αιμοδοσίες «Ζήσε Αθλητικά», στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα!

Περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος στις αιμοδοσίες «Ζήσε Αθλητικά», στα Εθνικά Αθλητικά…

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ

Ρεκόρ διαδρομής έσπασε ο Βαγγέλης Νούλας στο Παρανέστι Δράμας

Στον αγώνα των VFUT 163km με χρόνο 20 ώρες και 30 λεπτά

Παρελθόν για την Καστοριά ο Tomica Petrov

Ο Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Σκοπιανό…

Χάντμπολ: Σημαντική νίκη του ΑΟΑ Καστοριάς μέσα στην Κοζάνη

Χάντμπολ: Σημαντική νίκη του ΑΟΑ Καστοριάς μέσα στην Κοζάνη

Πρωτάθλημα Παίδων Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 56 – 51

Την Κυριακή 7 Μαΐου, η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ. Καστοριάς, αγωνίστηκε…

Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς: Ορεινή πεζοπορία στην Ψαλίδα

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ομάδας αθλητισμού